![]() |
Sivasspor 1-1 Skenderbeu Korçe
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.skenderbeu.jpg[/IMG]
Sivassporumuz 2. hazırlık maçını Skënderbeu Korçë ile yapacaktır... Spor Toto Süper Lig 2. yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Sivassporumuz ikinci hazırlık maçını Arnavuktluk takımı Skënderbeu Korçë ile [B]10 Ocak 2011 Pazartesi günü saat 15:00′de[/B] yapacaktır. sivasspor.org.tr |
Cevap: 2. Hazırlık maçı Skenderbeu Korçe ile
haci abi, ben sivassporun hazirlik maclari belli oldu diye bir konu actim, oraya tasiyin bizahmet.
|
[B][I]Bu maçı kazanırız inşaallah.[/I][/B]
|
[QUOTE=AYDIN1985;681249]haci abi, ben sivassporun hazirlik maclari belli oldu diye bir konu actim, oraya tasiyin bizahmet.[/QUOTE]
Haciiii Baba.:D Bu maç tek özel hazırlık maçı olduğu için ayrı konu açılır bahsettiğin konu ile ne alakası var. Her maça ayrı ayrı bi konu açılır Haciii ben öyle biliyorum.:) |
[B][CENTER]HAZIRLIK MAÇLARINDA GALİP GELMEMİZ TAKIM AÇISINDANDA MORAL OLACAKTIR...[/CENTER][/B]
|
bu maçı inşallah izleriz sivassporumuzu bie izleyelim be canım:):):)
|
[QUOTE=DubailiYiğido;681254]Haciiii Baba.:D Bu maç tek özel hazırlık maçı olduğu için ayrı konu açılır bahsettiğin konu ile ne alakası var.
Her maça ayrı ayrı bi konu açılır Haciii ben öyle biliyorum.:)[/QUOTE] yok burda öyle olmuyor, bizim yazilar hep alinir biryere tasinir. benim actigim konuya bak, birazdan foruma tekrar eklerim. |
[QUOTE=AYDIN1985;681257]yok burda öyle olmuyor, bizim yazilar hep alinir biryere tasinir. benim actigim konuya bak, birazdan foruma tekrar eklerim.[/QUOTE]
Takma Haciii baktım senin konuya onun için böyle yazdım.:) |
bu maçı alırız inş. da bunlar liğ için doğrudan bir ölçü olarak kabul edilmemeli
|
yeni transferleri görürüz insallah
başarılı oluruz inşşlallah |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:07. |