SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   lorant dogru mu yaptı ?? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3100)

emreOKOCHA 31.10.2005 00:14

lorant dogru mu yaptı ??

werner lorant caykur rize macı sonrasında yapılan basın toplantısında TRT nin tecrubeli spikeri LEVENT özçeliğin sivasspor un 11 haftada 12 gol atıp 7 gol yemesi sizce az degil mi sorusu uzerine bu soruyu bana soranlar futboldan anlamıyor dedi..ki 3 hafta once buna yakın bi soruya ki bende cok tasvip ettim bu cevabı hayal gormeyelim elimdeki kısıtlı kadroya gore bunu yapabiliyoruz dedi.lorantın medyayayla ters dusmesini dogru buluyor musunuz?Acaba basında sivassporun fazla yer bulamamasının nedeni LORANT MI?LORANTIN sivassporu layıgıyla yonettigine inanıyorum ama BASINI!!!!!goruslerinizi bekliyorum...

puar 31.10.2005 00:31

İLGİNÇ AÇIKLAMALAR....AMA LORANTI HALA ÇEKEMİYORLAR...BU BELLİ...

GeCeVeMaVi58pRf 31.10.2005 00:54

[b]kıskanıyorlar ya sivassporu lige yeni çıkmasına ragmen fırtına gibi esiyoruz ya bazı mevkileri korkutmus olamlı sivasın bu basarısı hocamızın arkasındayız önemli olan 3 puan tek gollede olsa 3 puan alalım gerisi yalan [/b]

gercek58li 31.10.2005 01:03

Loranta tam destek!..

Bu savas puan savasi,gol savasi degil.Goller bunun sadece süslemesi.
Biz her maci alalimda 1-0 alalim!

Dağcı 31.10.2005 07:36

Takımımızın mali durumu belli. Şu an ki kadro'nun yapacağı bundan daha iyi olamaz. Ama devre arası bir iki transfer ile daha iyi olacağız.

CÜSSKB-Aynur 31.10.2005 08:34

Evet, hocamızın tepkisini çok yerinde buldum. Çünkü önyargılı bir yaklaşımdı.
Bize puan olarak en yakın olanlardan, K.erciyes 12, Beşiktaş 11,
Trabzonspor 12, Gençlerbirliği 10 gol atmışlar. Bunların içinde en az gol
yiyende biziz.

Arif Coşkun 31.10.2005 09:14

Maç spikerinin sorma tarzını bende beğenmedim. Lorant bencede gerekeni yapmıştır.

drummer 31.10.2005 10:57

az gol yiyoruz ama golde atamıyoruz.
dün rizede savunma ağırlıklı oyundan sonra 85. dakkada bir golyedin oturdun
sonuç 1-0 yenik 3 puan gitti.
az gol yedin .
ben hala aynı görüşteyim,defans futbolu bizi bir yere götürmez.
sadece az gol yersin ama bir tanede yersen puanlar gitti.

kayseriye bakın daha dünki çocuk ertuğrul nasıl koşturuyor takımı.

muRTix1 31.10.2005 11:20

okachacığım tabiki mantıklı bizim taktiğimiz defans tabiki az gol yiyip az gol atacağız punlara bakıcaksın her maçtan sonra bunu sormmanın bi anlamı yok bence işte bu en sevdiğim

süper sivas 31.10.2005 12:19

[QUOTE=Orhan_Nilay]Evet, hocamızın tepkisini çok yerinde buldum. Çünkü önyargılı bir yaklaşımdı.
Bize puan olarak en yakın olanlardan, K.erciyes 12, Beşiktaş 11,
Trabzonspor 12, Gençlerbirliği 10 gol atmışlar. Bunların içinde en az gol
yiyende biziz.[/QUOTE]

evet arkadaşlar yenileceğiz tabi 4büyük denilen takımlar bile yeniliyor hocamız bence bize tercüman oluyor neden başarımızı değilde kaç gol atmışız kaç tane yemişiz onu soruyorlar lorant hocamızın tavırını yerınde buldum

Kolay kazanılan zaferler ucuzdur. Kazanmaya değer olanlar ise zorlu bir savaşın sonunda gelir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:30.