SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   yeni yigidolar imzaladi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31014)

cesur sivas 10.01.2011 23:53

yeni yigidolar imzaladi

Sivas'ta imza şov
Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Sivasspor, 4 yabancı futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Sivasspor, kamp yaptığı Sueno Otel'de düzenlenen törende, Çek Cumhuriyeti takımlarından Victoria Plzen'den Jakub Navratil ve Tomas Rada ile Polonya'nın Bialystok takımından Kamila Grosicki, bir dönem Gençlerbirliği ve Hacettepe'de de forma giyen Brezilyalı Sandro Da Silva Mendonça ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Sivasspor'a önemli katkıda bulunacağını düşündüğü 4 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını belirterek, şöyle dedi:

''Umarız takımımız için faydalı transferler olur. Bunlar uzun zamandır takip edilen, arzu edilen oyunculardı. Maliyetleri yüksek olmasına rağmen Sivasspor camiası bunlara göğüs gererek, takımın ikinci yarısında yükselişi olacağını düşündüğünden transferlerini gerçekleştirdi. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma tebrik ediyorum. İnşallah hayırlı ve uğurlu transferler olur.''

Odyakmaz, Sandro Da Silva Mendonça'nın 1.5, Çek futbolcular Jakup Navratil ve Tomas Rada'nın 2.5, Polonyalı Kamila Grosicki'nin ise 3.5 yıllığına Sivasspor kadrosuna dahil olduğunu bildirdi.

kaynak : [url]www.ligtv.com.tr[/url]

ayna26 10.01.2011 23:58

Cevap: yeni yigidolar imzaladi

Transfer edilen futbolcuların Sivasspora başarı getirmesini diliyor, hayırlı olsun diyorum.umarım takım ikinci yarı çıkışa geçer de eski günlerimize döneriz.

cenk5821 11.01.2011 00:00

resim yok mu ya :D:D

özsivasli1903 11.01.2011 00:06

insallah iyi olur ben hicbirini taniimiyorum...

Turani58 11.01.2011 00:15

Beyler bu futbolcuların maliyeti 8,5 tırılyon tl, paraya kıyamıyorlar diye feveran edenler Sayın Başkanı acımasızca eleştirenler özür dileyeceklermı bekliyorum.
Çek futbolcularla üçer yıllık sözleşme imzalandı.
Sayın büyük başkan cenabı Allah sizi ve sevdiklerinizi korusun ve yüceltsin.
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.

stutgart58 11.01.2011 00:16

bize iyi bir yabancı forvet oyunucu lazım....mehmet yıldız,kamanan ve pedrielle yürümez bu iş...mutlaka adam gibi hılzı genç teknik bi forvet lazım....

ahbey 11.01.2011 00:20

Hiç birisini tanımıyorum...
Olsun..
:D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) (Haberi okuyunca yüzümde sırıtma ve tebessüm karışımı bişey oldu)

stutgart58 11.01.2011 00:20

Fink,Serdar özkan,Mehmet Batdal ve Fatih Tekke boşta...bu 4 oyuncudan ikisni alasak byük iş olur bence özellikle forvet hattına

50sekiz 11.01.2011 00:23

[QUOTE=Turani58;682498]Beyler bu futbolcuların maliyeti 8,5 tırılyon tl, paraya kıyamıyorlar diye feveran edenler Sayın Başkanı acımasızca eleştirenler özür dileyeceklermı bekliyorum.
Çek futbolcularla üçer yıllık sözleşme imzalandı.
Sayın büyük başkan cenabı Allah sizi ve sevdiklerinizi korusun ve yüceltsin.
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.[/QUOTE]

[B]Bende yabanci sitelerden okuduklarimi yazayim..[/B]

[B]Grosicki:[/B] Bonservis 900 bin euro, oyuncunun 3 yilda alacagi para 1.5 milyon euro
[B]Rada + Navratil[/B]: ikisinin toplam bonservis bedeli 800 bin euro. Oyuncular ne kadar alacak bilgi yok.
[B]Sandro[/B]: hic bir bilgi yok ama büyük paralar olacagini sanmiyorum cünkü 6 ayda sadece 1 mac oynamis.

2 Cek + Grosicki'nin toplam bonservis bedeli= 1.7 milyon euro

yigidocengiz 11.01.2011 00:46

ALLAHa şükürler olsun,İNŞALLAH hayırlı olur hakkımızda.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52.