SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31053)

sivasfutbol 15.01.2011 17:41

Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!

Merhaba, arkadaşlar 2-3 yıldır sayın başbakanın sözü ile Sivas'ta bir stadyum yapılacağı konusunda çalışmalar yapılmıştı. Projeler hazırlanmış ve en uygunu seçilmişti. Fakat kimsenin üstelemesi, destek vermemesi üzerini unutulup gitmişti. :mad:

Bugün(15.01.2011) GS'nin yeni stadyumunun açılışını izlerken neden Sivas'a modern bir stadyum yapılmıyor diye düşündüm. TOKİ kamunun katkılarıyla çalışıyor. Yani bizim verdiğimiz vergilerden TOKİ de faydalanıyor. İşin kötü yanı bir çok şehre stadyum yapılırken, Sivas'a 2-3 yıl önce verilen söz hala tutulmıyor. Ayrıca beni en çok üzense Trabzon'a yapılacak olan stadyum.. Ben artık sıkılmaya başladım bu işten. Tepkimizi koyalım!

Sizden istediğim sadece aşağıda vereceğim adresten başbakanlık müşavirlerine ulaşabiliriz. Eğer imkanınız varsa telefon açın, yoksa mail adresinizden e-posta ile ulaşın. Bu benim sorunum veya benim çıkar elde edeceğim bir konu değil. Her şey Sivas ve Sivas Spor için. Destekleriniz esirgemeyin LÜTFEN.. :rolleyes:

[url]http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/pPrincipalClerk.aspx[/url]

yigidoyuzz 15.01.2011 17:46

Cevap: Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!

çok guzel konuya değinmişsin tebrikler

furkancfc 15.01.2011 17:50

Bencede herkesi yüklenmesi lazım. Bizden sonra söz verilenlerin stadı yapılmaya baslanacak bizimkide hala tık yok.

hunter 15.01.2011 18:05

valla bu siyasiler sivas sınırlarından çıkana tamam yapacaz edecez milletin ağzına iki parmak bal ellerine birer şeker sivas dışına çıktımmıydı hiçbiri yok, bizim millet vekillerinde iş yok hepside çok pasif kalıyorlar, artık ne hikmetse biz burda istediğimiz kadar g....zü yırtalım bu iş olmaz bu açılan kaçımcı stadyum konusu keşke sonuç alacağımızı bilsekte bu konu yüzkez açılsa

cügo58 15.01.2011 18:18

Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
konya antep Antalya trabzon malataya gibi sehirleri saydi ve malesef sivAsimizi saymadi.
Demekki suan sivas ne yazikki planda degil...

adalı harun 15.01.2011 18:21

saymamaları normal bu hükümet sivasa ne yaptıki statyum yapsın
bu sehir gayserinin alt beledyesi beyler
uyanın artık

oner162 15.01.2011 18:22

arkadaslar tt arena nın acılısında spordan sorumlu bakan açıklama yaptı. trabzona yapıyoruz, malatyaya yapacaz [B]sivas[/B]a yapacaz dedi. inşallah yakında yapılacak destek verelim:)

ayazoğlu 15.01.2011 18:32

[QUOTE=cügo58;683531]Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
konya antep Antalya trabzon malataya gibi sehirleri saydi ve malesef sivAsimizi saymadi.
Demekki suan sivas ne yazikki planda degil...[/QUOTE]

Sivas A...K...P...si için çantada keklik ne olsa oy verirler hesabında

cügo58 15.01.2011 19:04

[QUOTE=ayazoğlu;683535]Sivas A...K...P...si için çantada keklik ne olsa oy verirler hesabında[/QUOTE]

Arkadas Ben yanlis duymusum arkadaslar bana soyledi sivasida saymis rahat olun :D

A.Turan Korkmaz 15.01.2011 19:06

[QUOTE=cügo58;683531]Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
Demekki suan sivas ne yazikki planda degil...[/QUOTE]

İlk önce Sivas'ın adı söylendi o konuşmada. Tamamını dinleyememişsiniz anlaşılan. Ama stadın kapasitesi, uygun bir yere ve en kısa zamanda yapılması konusunda kamuoyu oluşturmalıyız. Bu çabalara destek olalım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:56.