![]() |
Eneramo'da sona gelindi
2.yarı hazırlıklarını Antalya’da tamamlayan ve futbolcularına 2 gün izin veren Sivasspor Galatasaray maçı hazırlıklarına pazartesi günü İstanbul’da başlıyor.
Televizyonumuza açıklamalarda bulunan Sivasspor kulübü as başkanı Faruk Taşseten ,pazartesi İstanbul’da başlayacak çalışmalara tüm futbolcuların katılacağını şu anda takımda sakat futbolcunun bulunmadığını hafif sakatlığı olan Abdurahman’ın sakalığının geçtiğini pazartesi saat : 15 : 00 de Sivasspor’un Belgrat ormanlarında kros çalışması yapacağını Salı Çarşamba ve Perşembe günleri ise İstanbul büyükşehir Bld., Kasımpaşa, Beşiktaş nevzat demir tesislerini kullanacaklarını açıkladı. Taşseten, takımda morallerin iyi olduğunu yeni transferlerin takıma çok çabuk uyum sağladığını 2. yarı taraftarların çok farklı bir Sivasspor izleyeceklerini söyledi. Taşseten son olarak alınması düşünülen Tunus Liginde oynayan Nijeryalı forvet oyuncusu Ene Ramo transferinde son noktaya gelindiğini bu transferin en geç pazartesi veya Salı günü biteceğini ifade etti. Taşseten, Bu transferden sonra transferi kapatacaklarını belirtti. kaynak sipas tv |
Cevap: SİVASSPORDA NİJERYALI FORVET ENERAMODA SONA
flaş transfer bumuymuş la anlamadım :):)
|
5 milyon euro eğer vermişlerse çok fazla ona ama iyi transfer
|
Bu adama denildigi gibi 4 milion veya uzeri bir fiyat verilmizse vay halimize derim :) 1,5 lik shabalalayi alamadik.. fln filn
Soylenildigi gibi iyi adam olsaydi suan Tunus ligi yerine Avrupa Liglerinde Oyniyordu.. Insallah hayirlisi olur |
[B]5 Milyon Eneramo'ya vermektense 1,5 a Tshabalala yı tercih ederim.En azından biraz öz izlenimimiz var Tshabalala için.Eneramo tam bir fiyaskoda olabilir bombada.Ama yinede yönetime saygı duymalıyız.[/B]
|
eneramo döndü dolaştı en iyi teklifi veren sivasspor olduğu için bizi seçti diye düşünüyorum...Eneramo'nun adı kimlerle anılmadı ki;bizim dışımızda Rusya dan Dinamo Moskova,Spartak Moskova,Fransa dan Lens,Katar ın El arabi,S.Arabistan'ın El -Hilal,İngiltere'nin Birmingham gibi..Bir çok takımlan adı anıldı..Bizim ligden de G.Antep,G.S. ,BJK gibi takımlarla adı geçti..Sonunda da eğer gerçekleşirse bize nasip oldu...İnşallah bu transfer gerçekleşir...Taraftarın çok sitediği bir isim bu oyuncu...Eğer videolardaki gibi performansı olursa taraftar olarak hepimizi mutlu eder...Enramo-Suarez ikilisi nasıl bir forvet olur şimdiden merak etmeye başladım...Sivassporun Enramo-Kamanan-M. Yıldız-Suarez gibi 4 tane güçlü forveti olacak..Bu 4 forvetten acaba hangisi oynayacak şimdiden merak etmeye başladım...
|
Birmingham'da istiyomuş Eneramoyu
|
SİVASSPOR formasıyla,imza atarken resmini görmeden inanmam,eğer telafüz edilen rakam verildiyse ,çok kötü olmuş derim,takım içindeki dengeler ,fiyat farkı ,takıma olumsuz olarak yansır,koca dünyada ,başka forvetmi kalmamışki,1.500 milyon € gözden çıkarılırsa bundan daha iyi forvet alınırdı,yok eger gercekten transfer edildiyse hayırlı olsun demekten başka çare yok.bizim böyle paraya transfer etme lüxsümüz yok diye düşünüyorum.
|
transfer insallah gerçekleşir..ödenecek olan paraların karşılıgını alırız kendisinden umarım..
|
millet eneramo nun bonservisi yok die istiyoz demişti rıza hoca ona heralalacağı paraların maliyeti o kadar 4m felan bonservisi olmasa gerek bu bilgiye ne kdr güveniyoruz tartışılır ve hayalkafe de demişti büyük ihtimal eneramo olacak die umarım oluur da ben bu transferden umudu kesmiştim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24. |