![]() |
Galatasaray Maçı İçin Taksim'de Buluşalım
İstanbul'daki Yiğidolar Galatasaray Maçı İçin Saat 16:00'da taksimde toplanıyoruz.Maça toplu halde gidilicek Birlik ve beraberlik İçinde Takımımızı Desteklemeye Varım Diyorsan Taksim'de Bulusalım detaylı Bilgi için
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=133549813375761[/url] |
Cevap: Galatasaray Maçı İçin Taksim'de Buluşalım
Arkadaslar Tek Gitmeyin maca Ulasımda Büyük sorunlar olusucagı için Gslılarla karkı karsı gelip herhangi bir taskınlığa karsı toplu halde gidilicektir...
|
Toplu halde gidemeyen kesinlikle ikişer veya üçer gruplarla da gidebilir.Bu çağrıyada kulak veriniz ayrıca.Yeni stadlarda oynanan maçlarda bazı olaylar reklam amaçlı veya hava amaçlı için bile bile yapılmakta.Malzeme olmayın ve geri vites olmasın.Toplu hale gidiniz.Metroyu tek başınıza kullanmayınız.Dediğim gibi bu konudaki sese de kulak veriniz.
Mesut kardeşle özelden irtibata geçiniz. |
Mesut abi hakkınızı helal edin yine gelemiycem gibi, gerçekten öğrencilik çok zor, öğrenci olan bilir.
|
Bir önceki son deplasmanda dediğim gibi,bilet konusunda zorlanan öğrenci kardeşler tekrar arayabilirler.Numaram aynı ve aktif...
|
[QUOTE=eyupk;685043]Mesut abi hakkınızı helal edin yine gelemiycem gibi, gerçekten öğrencilik çok zor, öğrenci olan bilir.[/QUOTE]
Eyüp kardes Bir maca'da gel artık:) nsl sivaslısın sen istanbulda oturup maca bile gelmiyorsun... macın tarihi belli Özelden bana ulas |
[QUOTE=mesut_tncsvs;685047]Eyüp kardes Bir maca'da gel artık:) nsl sivaslısın sen istanbulda oturup maca bile gelmiyorsun... macın tarihi belli Özelden bana ulas[/QUOTE]
abim Allah biliyorki çok iştiyorum gelmek, nasıl takımımın maçına gelmek iştememki abi. ama olmadımı olmuyor para malesef. |
mac gunune yetisebilirsem havaalanindan taksime gecip size katilacm ins arkadaslar.ucak saatini ve isleri ayarlamaya calisiyorum,dua edin isler hallolsun yetisebiliyim maca.Saygilar.
|
[QUOTE=alemdarlar;685046]Bir önceki son deplasmanda dediğim gibi,bilet konusunda zorlanan öğrenci kardeşler tekrar arayabilirler.Numaram aynı ve aktif...[/QUOTE]
abim özelden ulasabilirmisin ben yazamıyorum sana:S |
bekleriz özgür kardes...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:31. |