SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Eski Tas Eski Hamam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31431)

50sekiz 09.03.2011 17:46

Eski Tas Eski Hamam

[IMG]http://www.sivaspostasi.com.tr/resimler/yazar/ilhamibaskoy.jpg[/IMG]
İlhami Başköy

Başlığımızdan da anlaşılacağı gibi Sivas spor da özellikle defans bloğunda, bu güne kadar yapılan hatalar zinciri ve yanlışlara devam ediliyor. Bazen üzerine basa basa düzeltmeye çalıştığınız yanlış ve hatalara devam edildiğini gördüğünüz de umutsuzluğa kapıldığınız olur. Umutsuzluk çözüm olmadığına göre de tekrar tekrar çalışarak düzeltme yoluna gidersiniz çözüm zamanı geldiğinde de değiştirmeniz gerekir. Şimdiki zaman düzeltme zamanı, değiştirme zamanı değil.

Kehanette bulunmuyorum gördüğüm gerçekleri söylüyorum. Sivas spor gol yemediği her maçı kazanır. Gel gör ki takımın defans bloğu gol yemeyi bu kadar basitleştirir ve de kolaylaştırırsa yapacağınız bir şey de kalmıyor. Bu defans bloğunun arkasın da kaleci olmak ta çok zor. Örneğin eğer baraj kurdurduysanız barajın bacaklarını açarak topun geçmesini sağlayacağını da hesap etmeniz gerekiyor.

Burada Rıza hocanın düşüncelerine tercüman olmak için yazıyorum. Antrenör olarak bazen yapmak istemeğiniz şeyleri tepkilerden kaçınmak için yaparsınız. Bence Mehmet Yıldız’ın oyuna alınması da bu söylediğime cuk diye oturuyor. Mehmet Yıldız la sözleşmeniz mi var; eğer ilk 11 de olmazsan ikinci devrede oyuna alınacaksın diye. Mehmet Yıldıza da soruyorum kendini seyret, takımın için ne yapmışsın. Eğer bir şey yapmayacaksan o sahaya çıkma kardeşim. Eğer oynamamana tepki koyuyorsan tepki öyle konmaz. Çıkar iki gol atarsın takımını galibiyete taşırsın biz de senin yanın da yer alırız.

Rıza hoca ya bir şeyler söylemek istiyorum. Çok golcü ile oynamak gol atacaksın anlamı taşımıyor. Sadece oyun düzenini bozar, başka bir işe de yaramaz.

Velhasıl kelam; Rıza hoca bu işi düzeltmekte zorlanacak. Ama şu da unutulmasın bu takım düşmeyecek. O zaman yapılması gerekenleri de o zaman yazarız.

Tek tavsiyem sahaya gol yememek için çıkın yeter.

B.DUMANLI 09.03.2011 18:09

Cevap: Eski Tas Eski Hamam

Bu arkadasin M.Yildiz hakkindaki görüslerine katiliyorum.Son derece olumlu tesbitler.Ikinci yari oyuna giriyorda ne oluyor,ne degisiyor.O gardini iyice düsürdü.Bunda suclu olan kendisi.Dürüstce ortaya cik,ya iste M.Yildiz burada daha ölmedi de ispat et bize,yada bu takima girme takim düsmek üzere.Allah´dan kork.Senin ve Sedat´in bize garezinizmi var?Sivasspor´u kümemi düsürmek istiyorsunuz?

poolat58 09.03.2011 18:19

çok iyi yazmış abim işte spor yazarı dediğin böyle cesur ve açık sözlü olacak lafı eveleyip gevelemeyecek. sonuna kadar katılıyorum abi sana.

Besyo_cu 09.03.2011 18:38

[B]Daha takımının adını doğru yazamıyorsun birde yazarsın...[/B]

ozledımeskıyı 09.03.2011 18:51

[QUOTE=Besyo_cu;699994][B]Daha takımının adını doğru yazamıyorsun birde yazarsın...[/B][/QUOTE]

kardeşim ayrıntılara takılmayalım bir yerde haklısın ama aslıl konu şimdi bu değil alıntı yapıyım derken yanlış tıklarıdım ayrıca.

Çılgın Türk 09.03.2011 18:54

[QUOTE=Besyo_cu;699994][B]Daha takımının adını doğru yazamıyorsun birde yazarsın...[/B][/QUOTE]

Abdullah Yigit'in yazilarini okumuyorsun galiba.
Her yazisinda onlarca yazim hatasi oluyor. :D

B.DUMANLI 09.03.2011 19:03

Sivas´da Oxford´mu vardida,ILHAMI BASKÖY okumadi?

benozgurr 09.03.2011 19:19

en aklı başında yorum yapan yorumcularımızdan birisi dediklerine aynen katılıyorum.

HababamHa 09.03.2011 19:21

[QUOTE=Çılgın Türk;700003]Abdullah Yigit'in yazilarini okumuyorsun galiba.
Her yazisinda onlarca yazim hatasi oluyor. :D[/QUOTE]

Bu haftaki sporaktifi izledinmi acaba.? İzlemediysen kısa bi özet geçeyim.:)

Son antep maçında 80'inci dakikanın içinde veya o civarda kalecinin çıkardığı topa tüm sivas basını kaleci [B]Akın[/B] topu çıkardı yazmışlar biri ulusal medyadan almış hepside aynı yerden almış kimsede o ince ayrıntıyı anlayamamış çözememiş.Sadece Hürdoğan ve bi gazete daha vardı hatırlayamadım onlar doğruyu yazmış.:)

Bazen küçük bi hata bile neleri değiştiriyor bi düşün bakalım.

Sivasspor yerine Sivas spor yazılması sizce doğrumu acaba.?
Ben yazar filan değilim fakat her [B]Sivasspor[/B] yazmamda işte bu şekilde yazıyorum,Bilmem anlatabildimmi......

58MUAMMER58 09.03.2011 19:48

DEFANS HATALARINI RIZA HOCADA çözemedi,çok gereksiz,çok basit goller yemeye devam ediyoruz,bunda defans hattında diallonun zamansız sakatlanması,ramoviçin sakatlanması,kalecilerin güven vermemesi,sedat, hayrettin, navratilin,çok riskli ve hatalı oynaması ,sağbek ve solbeklerin çok ileriye çıkması geri dönememesi,defansta çok gol yememizin nedenidir,top defansa gelmeden,müdehale eden yalnız kadir var,yanında rada yada keita oynatılırsa,bence biraz daha rahat ederiz,yazarın dediği gibi,sadece gol yememek için maçlara çıksak bütün maçları kazanabiliriz,ayrıca orta sahada oynayan oyuncularında defansa daha fazla destek olması gerekiyor,aksi halde hermaçta 2 3 gol yiyerek hiç bir maçı kazanamayız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:25.