|  | 
| 
 Bir Ceza Daha [B]Futbol federasyonundan yapılan açıklamaya göre ;[/B] SİVASSPOR Kulübünün, 05.03.2011 tarihinde oynanan GAZİANTEPSPOR - SİVASSPOR Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, [B]taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle [/B]takdiren [B]30.000.-TL[/B] PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. | 
| 
 Cevap: Bir Ceza Daha Yuh artık çirkin ve kötü tezahürat mı ???  Bizzat ben tribündeydim kesinlikle yoktu ki böyle birşey.. | 
| 
 Cevap: Bir Ceza Daha [QUOTE="_tuqRuL";700288]Yuh artık çirkin ve kötü tezahürat mı ???  Bizzat ben tribündeydim kesinlikle yoktu ki böyle birşey..[/QUOTE] [B]Aynen bende tribündeyim.Sadece kale arkasındaki Anteplilerle çok ufak bir atışma oldu.Golden sonrada 3-4 tane koltuk kırıldı.4 koltugun cezası 30.000 TL :)[/B] | 
| 
 Cevap: Bir Ceza Daha [COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]TFF'de iyice saçmaladı. Ben Türkiye'de her maçta taraftardan küfür duyuyorum. Neden onların kulübü ceza almıyor. Gece gece sinirimi bozdu bu haber.[/B][/FONT][/COLOR] | 
| 
 Cevap: Bir Ceza Daha MAÇI TVDEN izledim öyle kötü tezahürat filan ne gördüm ne duydum,benim insanım yiğidoya yakışır şekilde destek olmuştur,velevki küfür yaptılar sayalım bu zamana kadar istanbuldaki maçlarda fb,gs,bjk,maçlarında okadar küfür yiyoruz bu kulüplerede ceza kesmişlermi,yada başka takımlara ,hakemin kafasını yaran, rakip takımın otobüsünü taş yağmuruna tutan takımlara ne ceza kesmişler, yazıklar olsun,daha öncede dedim,haram zehir.zıkım olsun geberirlerde inşallh helva parası olsun bu cezayı kesenlere. | 
| 
 Cevap: Bir Ceza Daha çüşş anasını satıyım adam mı kesmışler 200 kişi vardı şaka mi yoksa | 
| 
 Cevap: Bir Ceza Daha Federasyon hangi hafta bize ceza vermedi ki:mad: | 
| 
 Cevap: Bir Ceza Daha helal olsun valla vurun abalınin sırtına onlarada hak vermek lazım arkadaşlar ev geçindiriyorlar ne yapsınlar | 
| 
 Cevap: Bir Ceza Daha ayıp ya kaç kişiydikki tezahurat olsun küfür olsun her hafta ceza olurmu  en iysini bunlara tRABZON yapıyor hakemin kafasını kolunu kırıyorlar adamlara ödül bize her hafta cezakötüler bir gün mutlak hesap verecek bu sivas düşmanlarıda bir gün hesap sorulacak sivaın sivaslıdan başka dostu yoktur | 
| 
 Cevap: Bir Ceza Daha federasyonun  sivasspora  kastı  olduğuna kanaat getirdim  şimdi  kesin  olarak federasyon  seçimlerinde mecnun  başkan federasyonun  lehine oy  vermiştir inanmayan  mecnun  başkana sorabilir  her hafta ceza veriyorlar  öksürsek ceza bu ne biçim  federasyon  bunların  suyu ısındı gibi .. | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:43. |