![]() |
Sivasspor 1-0 Kayserispor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svskay.jpg[/IMG]
[B]Sivasspor' un zorlu bir mücadelesinin maç esnasında canlı dakikalar....[/B] |
Cevap: Sivasspor-Kayserispor
işte bu.. helal olsun.. tam kafamdaki kadro.. sedat yok.. mehmet yok.. kamanan bu maçta çok iyi işler yapacaktır demedi demeyin..
maç sonu yine burdayım.. |
[B]Şu Eneramoya bi türlü ısınamadım :confused:[/B]
|
[B]Bu maçı 3-2 alırız diyorum.İnşaallah yanılmam.[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Şuan bir şey diyemiyorum.Kadro, muhtemel çünkü.
Bakalım hayırlısı inşALLAH sahadan güzel bir galibiyet ile ayrılırız.[/COLOR][/B] |
[B][CENTER][COLOR="Red"]Evimizde oynayacağımız bütün maçları kazanmamız lazım,rakip kim olursa olsun takım oyunu oynayıp 3 puanı almamız lazım,zaten deplasmandan puan çıkaramıyoruz,o yüzden bugün taraftar desteğiylede takımı ateşleyip 3 puana uzanan taraf biz oluruz inşallahh....[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Antep maçını unuttursunlar bize..
|
Cevap: Sivasspor Kayserispor
allah yardımcımız olsun dualarımız sizinle insallah 3 puan bizim olacak
|
kamanan ilk 11de oynayacak formda değilki ilk 11de başlasın
|
Maça az kaldı. Stada gitmek için yola çıkıyoruz artık. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Daha iyi konsantre olan,daha az hata yapanın olacak maç.
Futbolculardan dileğim: Erman:Hamidou'yu şutlarla yokla,sektireceği toplarda da fırsatçılığını göster Grosicki: Öldürücü deparlarını ve defans arkasına sarkmanı bekliyrum. Eneramo: Defanstan iki işiyi meşgul edip, iyi toplar indirmelisin. Cihan: Orta sahadan hücumu başlatıp,verkaç, duvar pası gibi top organizasyonları yapacaksın. Kadir ve Mehmet Nas: Zianiye adım attırmayacak. Ortadan gelmelerine izin vermeyeceksiniz. Hayrettin(Ziya): Mehmet Eren ve Kujoviç karısında sağlam duracak, gereksiz fauller yapmayacaksın Uğur: Amrabat'ı çizgiye mahkum edecek,kaleye yalaştırmayacaksın. Sedat: Manisaspor maçında hem defansı toparlayıp, hem de geriden takımı iyi hücuma kaldırmıştın, gene bekliyorum. Navratil: Forvetlerin senden korkması gerek. Korcan(Kamenar): Sivassporumuzun kalesi emin ellerde mi yoksa sezon sonu toptan mı değişeceksiniz artık belli olacak. Bir fazla gol atalım, galibiyet bizim olsun! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:18. |