SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Son 2 Haftada Lig Nasıl Olur? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31653)

DOGU_BEY 10.04.2011 21:25

Son 2 Haftada Lig Nasıl Olur?

[B]OLASILIKLAR:

1-Şampiyon Fener olur, Ts 2.olur. Konya-Buca-Kasımpaşa düşer.

2-Şampiyon ts olur, 2.Fener olur. Konya-Buca-Kasımpaşa düşer.

3-konya-kasımpaşa-gs düşer, Sivasspor bitime 2 hafta kala ligde kalmayı garantiler.

4- Sivas 2 maç daha kazandığı an ligden düşmemeye oynayan takım gs olur ve bucayla çekişir.

5-ts eskişehir maçında veya daha önce takılır, fb şampiyon olur...

Benim tahminlerim bunlar tabi bunları çoğaltmak mümkün...Sizlerin de görüşlerini bekliyorum arkadaşlar...[/B]

Doğanşar58 10.04.2011 21:29

Cevap: Son 6 Haftada Lig Nasıl Olur?

Bence fener şampiyon olacak gibime geliyor ts ikinci olacak tahminimce konya buca kasımpaşa düşer:D

asabibaba 10.04.2011 21:32

[B]haftaya manisa bize güzellik yaparda cinconu yener se ki bu mümkündür bizde kasımpaşayı yenersek ki buda mümkündür cincon altımıza düşer bu konuşulur yine biz gölgede kalırız [/B]:D:D:D

58MUAMMER58 10.04.2011 21:36

KONYA,BUCA ,KASIMPAŞA DÜŞER,BURSA.ANTEP AVRUPA KUPASINA GİDER,SON HAFTA TS KARABÜKLE,FB SİVASLA ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKAR.FB ŞAMPİYON OLUR.TS ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILIR.

fatih585858 10.04.2011 22:17

2 .yarının ilk maçı olan, gs maçından öncede yazmıştım. 40 puanı geçeceğimizi düşünüyorum. Konya kesin düştü, haftaya kasımpaşanın ümitlerinide 4 Eylül'de kazanarak bitiririz . Buca eğer ligde kalmak istiyorsa, gs'yi geçmeye konsantre olmalı.Ts şampiyon olabilecek bir futbol oynayamıyor. Bursaspor kolay kolay 3. sıradaki yerini kaptıracağını sanmıyorum, Antep 4. olarak avrupa ligine gider, bjk , i.b.b ve Gençlerbirliği takımlarından birininde avrupaya gideceğini düşünürsek, ilk yarıda kendisini takımının şampiyon olacağına inandıran , kayseri seyirciside kendisini avutup dursun.

Yiğiter 10.04.2011 22:23

Trabzon son haftaya 4 puan önde girsin,sahaya atlarlar,hakemi öldürürler bir şey yaparlar yine şampiyon olamazlar(alıntı)
:)

SİVAS ULAN 58 10.04.2011 22:23

1. fb İNŞALLAH ŞAMPİYON OLUR (fbyi sevdiğimden değil tsden nefret ettiğimden)
ve tabiiki SİVASSPORUM LİGDE KALIR konya-buca-paşa gider

gülkız 10.04.2011 22:25

Kimin şampiyon olacağını kestirmek zorr...Ancak yukardaki çekişmenin fikstürden dolayı Sivas'a ayrı bir motive verdiğine inanıyorum o yüzden en azından biz 40-42 puanı geçene kadar bu çekişmenin sürmesi taraftarıyım...Düşecek takımlar ise büyük ihtimalle buca-konya-kasımpaşa olacak...galatasaray düşmez ama can çekişmeye devam edecek gözüküyor....

Yiğiter 10.04.2011 22:37

Konya'nın ikinci yarıdaki hemen her maçını seyrettim..Bu kadar kötü bir kadro,bu kadar kötü bir oyun yok bu ligde..Taraftar desen zaten küsmüş çoktan..Onlar düşmeyi teknik direktöründen,malzemecisine kadar haketti..
Bucaspor hakemle aldıkları Antep maçından sonra kendileini ufak bir dev aynasında gördüler ama kaçınılmaz son onlar için de geçerli.

akkara58 10.04.2011 22:39

trabzon şampiyon olmasın gerisi hikaye

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28.