![]() |
Kamanan Şans Bekliyor
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=28147&token=15210][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28147&token=15210[/img][/url]
Sivasspor'un şampiyonluğa oynadığı sezonlarda sergilediği performansla taraftarların gönlünde taht kuran yıldız isimler arasında yer alan Yannic Kamanan, formasına kavuşmak için sabırsızlanıyor. Takım kadrosunda yedekler arasında soyunan ancak forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, idmanlardaki performansı ile göz dolduruyor. İdmanlardaki hırsı ile teknik heyete göreve hazırım mesajı veren Kamanan'ın takım arkadaşlarına bir sohbet sırasında "Önemli olan kimin oynadığı değil, takımımızın kazanması. Hocamız görev verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım" dediği öğrenildi. |
Cevap: Kamanan Şans Bekliyor
Kamanan takım arkadaşlarına sohbet sırasında neler demiş meğersem :)
Kamanan seneye Fransa İkinci Ligi'nde. Bir maçta 5 dakika parlayıp sönecek diye Kamanan'ı bekleyemeyiz. Eskişehir'e ve Bursa'ya zamanında satılmadığına üzüldüğüm bir futbolcu. |
[B]İstikrarsız bir futbolcu.Bir bakıyorsun harika işler yapıyor.Bir bakıyorsun sahada yürüyor...[/B]
|
Hadi hayırlısı seni seviyoruz Kamanan birde sürekli olabilsen harika olucak.
|
Kamanan en kendi şansını kendin tükettin.Takımın sna ihityacı olduğu zamanalrda her ne kadarda sonradan girsen bile ne oyunun kaderini değiştirdin. Nede takıma katkı yaparak arkadaşalrına yardım ettin.Artık bundan sonra senin Sivassporda forma giymene imkansız.
|
Bikerede Sans Verilse Bu Cocuga :) Simdiki Sistemle Manyak Is Yapar :)
Orta Saha Kalabalik.. Uzun Toplara / Ara Paslara Manyak Cikar.. Zaten Hazirlik Macindada Kanitladi.. |
[QUOTE=Ahwettt;708055]Kamanan en kendi şansını kendin tükettin.Takımın sna ihityacı olduğu zamanalrda her ne kadarda sonradan girsen bile ne oyunun kaderini değiştirdin. Nede takıma katkı yaparak arkadaşalrına yardım ettin.Artık bundan sonra senin Sivassporda forma giymene imkansız.[/QUOTE]
Kardeş Kamananın bitiriciliği harika çok sert vura biliyor toplara boy avantajıda var eğer formunu yakalarsa harika işler yapar geldiği ilk sezondaki gibi galatasaray maçında kaçırdığı gol dışında girdiği çoğu pozisyonu golle sonuçlandıra biliyor. |
Kamanan'ın artık pek şans bulacağını sanmıyorum.Enoramı var Pedriel var bunlar bizim için yeterli.ancak pedriel ve enoramo cezalı olacak kı oynayabilsin.Bize pek faydası olmaz bu zamandan sonra.
|
kamanan türü oyuncular bizde oynayamaz..sırtı dönük top alıp adam eksiletecek topu saklayıp takımı ileri çıkarabilecek oyuncu lazım bize.. hem mehmet hem de eneramo bu işi çok iyi yapıyorlar zaten.. ben gönderilmesi taraftarıyım..tabiki gönderebilmek satabilmek için de oyuncunun 11 de oynatılması gerekiyor.. takdir rıza hocanındır en sonunda
|
Seviyoruz seni kamanan..inşallah rıza hoca sanada şans verir ilerleyen haftalarda
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:21. |