![]() |
Bayraklar nerede?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=28256&token=27047][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28256&token=27047[/img][/url]
Tribünleri daha renkli hale getirmek için Sivasspor yönetimi tarafından dağıtılan Kırmızı-beyazlı bayrakların tribünlerde fazla görünmemesi Başkan Mecnun Otyakmazı'da hayrete düşürdü. Spor Sorumlumuz Abdullah Yiğit'le Kasımpaşa maçı öncesi konuyla ilgili sohbet eden Başkan Otyakmaz, “Biz tribünlerin tamamen Kırmızı-Beyaz renklerle bezenmesi ve güzel bir görüntü oluşması için taraftarımıza bayrak dağıtıyoruz, ama maalesef dağıtılan bayrağın yüzde 10'unu tribünlerde göremiyoruz. Bu bayraklar maçlarda sallanmayınca nerede kullanılır? Bunu anlamak mümkün değil” dedi. Otyakmaz ayrıca, Kasımpaşa gibi son derece önemli bir maçta bir kale arkasının neredeyse tamamen boş olmasına da üzüldüğünü sözlerine ekledi. Öte yandan, Sivasspor yönetiminin 4 Eylül stadında oynanan sadece iki maçta ( Beşiktaş ve Kasımpaşa) 3 binden fazla bayrak dağıttığı öğrenildi. Kaynak: Hürdoğan |
Cevap: Bayraklar nerede?
Bizim taraftar kadar duyarsız bir taraftar topluluğu olamaz sanırım. Gruplarda ki gençleri bu konuda ayrı tutuyorum. Onlarda olmasalar seyirci tiyatro seyreder gibi maç seyredecek. Bu gibi tipler bırakın aldıkları bayrağı sallamayı sallayana bile engel oluyorlar.
Sırf kalabalık olsun diye gelmelerine ses çıkartmıyorum yoksa böyle [B]ruhsuz taraftar istemiyoruz[/B]. Helal olsun Yiğido Gençlik ve Yeniçeriler'in gençlerine... AYK |
[I][COLOR="DarkGreen"]Bizim taraftarlarımızda bir yardımlaşma yok.Dün Spor Aktif programında da konuştular.Yeniçeriler başka birşey diyor diyorlar,Yiğido Gençlik başka bir şey.
İşte yardımlaşsalar ortaya güzel ve yüksek ses çıkar.inşALLAH olacaktır. Bayrak konusuna gelince.Yönetim haklı,ne oluyor bu bayraklara.3000 tane bayrağı sallasa taraftar,her yer kırmızı beyaz olur. Stada gelipte sallamadıktan sonra ne işine yarıyacak anlamadım gitti.[/COLOR][/I] |
Trabzonspor'da 10 bin bayrak ve 20 bin yağmurluk dağıttı tribünler bordo ve maviden geçilmiyor, o bayraklar sallandıkça sanki 19 Mayıs Gençlik gösterisi gibi ambians oluşuyor. Biz ise ne yapıyorsak o bayraklar "okus-fokus bayrak yok oluyor". Biz taraftar olarak çok şey öğrenmemiz lazım ama daha çooook zaman lazım. Ne varsa gençlerde var.
AYK |
yukaridaki yorum yazan yigidolara katiliyorum, maalesef bizim milletde boyle, yanindaki bayragi sallasa, ya birak sunu maci izleyemiyom deyip onuda oturturlar... cok yazik...
|
[QUOTE=izmirliyigido;708906]Bizim taraftar kadar duyarsız bir taraftar topluluğu olamaz sanırım. Gruplarda ki gençleri bu konuda ayrı tutuyorum. Onlarda olmasalar seyirci tiyatro seyreder gibi maç seyredecek. Bu gibi tipler bırakın aldıkları bayrağı sallamayı sallayana bile engel oluyorlar.
Sırf kalabalık olsun diye gelmelerine ses çıkartmıyorum yoksa böyle [B]ruhsuz taraftar istemiyoruz[/B]. Helal olsun Yiğido Gençlik ve Yeniçeriler'in gençlerine... Doğru söze ne denebilir ki? Bravo İzmirli Yiğido tam teşhisi koymuşun |
en önemli maçlarda sahayı dolduramıyoruz. NEYMİŞ 25 BİNLİK STAD İSTEMİYORUZ. kardeşim biz 10 bin kişşiyi geçemiyoruz kocaman stadı kim dolduracak. peki o statda tezahurat yapınca kim duyacak. zaten tezahürat yapmayı bilmiyoruz. kırmızı beyaz şampiyon sivas. bitti. her maç 10 bin bayrak dağıtılsın yine tek tük bayrak görürüz. İstanbuldaki maça gittim vallahi ordaki yiğidolar mutlaka ya forma ya şapka ya bayrak ya kaşkol ile gelmişllerdi manzara da süperdi.
|
[QUOTE=izmirliyigido;708906]Bizim taraftar kadar duyarsız bir taraftar topluluğu olamaz sanırım. Gruplarda ki gençleri bu konuda ayrı tutuyorum. Onlarda olmasalar seyirci tiyatro seyreder gibi maç seyredecek. Bu gibi tipler bırakın aldıkları bayrağı sallamayı sallayana bile engel oluyorlar.
Sırf kalabalık olsun diye gelmelerine ses çıkartmıyorum yoksa böyle [B]ruhsuz taraftar istemiyoruz[/B]. Helal olsun Yiğido Gençlik ve Yeniçeriler'in gençlerine... AYK[/QUOTE] Bravo İzmirli Yiğido tam teşhisi koymuşun |
beyler boşuna kendinizi yormayın bu bir kültür meselesidir bunun oturması için yılar gerekir adam dagıtılan bayragı alıyor üstüne oturuyor bunu yapan şahıs benim yanımda oturuyor bayragı bana ver ben sallayım dedigimde sanki para vermiş almış gibi bayragı bana vermiyor üstüne otuyor böyle adamdan sen tatraftarlık bekliyemezsin kuru kalabalık başka bir şey degil samsun taraftarını izleyenler görsün bir takımın taraftarı nasıl olur utansınlar ben her zaman söylüyorum bu sivasspor bu taraftara fazla bizim taraftar çekirdekçi taraftarı bolca çekirdek tüketiyor statta her şeyi zamana bırakın belki öğrenirler takım 3 liğe düştüğünde erzurumda ancak öğrendi 3 liğe düşünce takımının degerini
|
Bizde taraftarlık kültürü oturmaz be arkadaşlar, kaç yıl geçerse geçsin bir avuç fanatik taraftardan öte geçmez.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:22. |