![]() |
Sipas Vizyon uydu yayınına başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/sipasvizyon.sivas.jpg[/IMG]
27 Nisan 1995 yılında yayın hayatına başlayan Sipas Televizyonu Sipas Vizyon ismiyle uydu yayın hayatına başladı. Sipas Vizyon Tv Türksat 3/A uydusu üzerinden yayın hayatına başlamıştır. Frekans : 12525 Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical — Dikey FEC: 5/6 [B]SivasSpor.com ailesi olarak Sivas'ımızın televizyonunun uydu yayınının Sivas, Sivasspor ve Sivaslılar için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. [/B] |
Cevap: Sipas Vizyon Tv Türksat'ta
Hayirli olsun insallah basarili bir yayin hayati olur.
|
helal olsun .3 tane kanalımız uyduda..hayırlı olsun.sivas ve sivasspora yakışan yayınlar yapmalarını diliyorum.
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Saol gardaş iyi hatırlattın gurbette zor oludu 3 kanalımız olunca daha iyi oldu :)[/COLOR][/CENTER][/B]
|
kanallarimizin hepsi bati frekansinda bildigim kadariyla,o yuzden avrupadaki gurbetciler izleyebiliyor.bizim gibi dogudaki gurbetciler mahrum kaliyor.ben frekanslari girip arama yapiyorum ama cikmiyor kanallarimiz.nasil cikarabiliriz baska yolunu bilen arkadaslar varsa bilgilendirirlerse seviniriz.
|
SİPAŞ TV YE YAYIN HAYATINDAB Başarılar dilerim,sivasspor yorumlarını ,haberlerini 3 kanaldanda takip edeceğiz hayırlısı olsun.
|
Cevap: Sipas Vizyon uydu yayınına başladı
Bu akşam hemen arayayım bari bir bakalım yayınları ne üzerine hangi konuları işliyor umarım bol bol sivasımızı ve ilçelerini köylerini gösterir
|
Sivasimiz icin hayirli ugurlu olsun...
|
hayırlı uğurlu olsun inşallah bu kanalda orjin krem reklamı olmazda rahat rahat memleket haberleri izleriz
|
Futbol Analiz programına bir veya iki tane guzel yorumcu transfer de yapmaları şart.Hayırlı olsun başarılar..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:40. |