![]() |
Sivasspor'da En Pahalı Oyuncu ?
[B]AA muhabirinin, Almanya’nın "www.transfermarkt.de" internet sitesinden derlediği bilgilere göre,
Sivasspor’un 26 milyon 600 bin Avro bonservis bedeli bulunuyor. Sivasspor’da 4 milyon 200 bin Avro ile Mehmet Yıldız, 2 milyon 500 bin Avro ile Eneramo, 2 milyon 200 bin Avro ile de Abdurrahman Dereli en yüksek bedelli oyuncular oldu.[/B] |
Cevap: Sivasspor'da En Pahalı Oyuncu ?
[B]:D 26.600.000 eur duyusun vayy beee diyordum :D varmiymis bu kadar
ötekilere göz attim 12. siradayiz :) [IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/4432.jpg[/IMG][/B] |
mehmet yıLdızı üstüne para versek kimse aLır mı :D
|
Bazı oyuncularımızın da sözleşmeleri bitiyormuş bu arada
[QUOTE]Tff resmi sitesinden aldığımız verilere göre aşağıdaki Sivasspor oyuncularının sözleşmeleri 2010 – 2011 sezonunun sonunda bitecek. Abdurrahman Dereli Alişan Şeker Lubos Kamenar Muhammed Ali Atam Muzaffer Erkiş Sedat Bayrak Şükrü Akik Uğur Kavuk Yannick Kamanan [/QUOTE] |
Transfermarktin Türkce Siteside var Arkadaslar rahat rahat ordan bakinsana ;)
|
Bana göre şu anda en pahalı oyuncumuz Kadir sonra Grosicki daha sonra Eneramo'dur.
|
Mehmet yildizin 4.milyon avronun ustunde bir bonservizi olamaz,mumkunati yok,bir yanlislik var.
|
Sözleşmesi biten oyunculardan Kamenar ve Kamanan kesin gidyor Uğur da muhtemelen zaten gitmesi lazım yaşı da ilerledi Abdurrahman ve Murat orada iyidir.
|
[QUOTE=SivasLady;710320][B]:D 26.600.000 eur duyusun vayy beee diyordum :D varmiymis bu kadar
ötekilere göz attim 12. siradayiz :) [IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/4432.jpg[/IMG][/B][/QUOTE] Şu sıralama yanlış yani Kayserispor'un 15 tane futbolcusu falan var onların toplamıda 36 etmez:D:D:D.Yine iyi yani sırlamada ama ilk 10 da falan olmamız lazım. |
Şu anki sıralama
Bursaspor Gaziantepspor Ankaragücü Eskişehirspor Karabükspor İstanbul B.B Sivasspor |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03. |