![]() |
Sivasspor'da Ankaragücü mesaisi başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/antreman.7.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig’in 32’nci hafta maçında pazar günü Ankaragücü’nü konuk edecek Sivasspor’umuzda hazırlıklar başladı. Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Sivasspor’umuzda Ankaragücü maçının hazırlıkları 2 günlük aradan sonra bugün Kulüp Tesislerimizde gerçekleştirilen antrenmanla başladı. 1 saat 40 dakika süren antrenmana tüm futbolcularımız katılırken, Ankaragücü - K. Karabükspor maçını izlemek üzere Ankara’da bulunan teknik direktörümüz Rıza Çalımbay antrenmana katılmadı. Yardımcı antrenörümüz Bülent Albayrak yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından üç gruba ayrılan futbolcularımız dayanıklılık koşuların ardından 5’e 2 tek pas çalışması ve çift kale maçla günü tamamlayan Sivasspor’umuz yarın saat 17:00’de gerçekleştireceği antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam edecek. Öte yandan antrenmanı Başkanımız Mecnun Otyakmaz, Kulüp Genel Kordinatörümüz Faruk Taşseten’de izledi. |
Cevap: Sivasspor'da Ankaragücü mesaisi başladı
Bize 1puan yetiyor,ama bu maci kazanacagiz,ankaragucune hic yenilgimiz yok,tahmin ve umud ediyorum ki bu macida kazanacagiz,bugun maclarini izledim oyle ahim sahim bir takim degil ankaragucu,yinede temkinli olup en azindan bir puan alip kendi gobegimizi kesmememiz lazim.
|
konum olarak suanda rahat bir takim bugun,ku oynadigin,a oyle bakmayalim bu mactan puan almak istiyorsak her yonuyle cok daha iyi oynamaliyiz ilk once tabiki defans cok iyi olmali
|
kesin almamız gerekiyor maçı:D
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]İyi çalışsınlarda inşALLAH bu maçtan 3 puan ile ayrılırız.[/COLOR][/B]
|
haydi yigidolar, su isi bi garantileyelim gerisi umrumda degil. Yani en azindan 1 puan istiyoruz...
|
Artık bu maçı almalıyız 3 puana hasret kaldık
Ayrıca altını çizerek belirtmek istiyorum!!!!Grosicki'ye pas atılmıyor Atık bu maç futbolcular bencil olmayıp pas atmalı GROSİCKİ 'YE |
bu maçı almalıyız su kamil efendide toparlasın kendini artık
|
hala düşmek rahatlamaktan bahseden var.kardeşim buca trabzondan ouan çıkaramaz bu yüzden kesin düştü.biz 750000 lira için oynamalıyız.özellikle teknik heyete sesleniyorum futbolcular üstündeki baskıyı siz kaldıracaksınız biz degil.çocukları rahat bırakın ve çıksınlar alsınlar maçı.
|
artık alalım şu maçı hocam
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:45. |