![]() |
Grosicki kızakta (mı)?
[IMG]http://1.bp.blogspot.com/-FQuj8TqMiB4/TVkXymdWjxI/AAAAAAAACXg/2mY5-muybVo/s1600/3B0N2W3Y2J9N2O8E8H8N4R1Z4F7O6U.jpg[/IMG]
Sivasspor'un başarılı forvet oyuncusu Kamil Grosicki'nin son haftalardaki kötü futbolu Rıza Çalımbay'ıda çileden çıkardı. Çalımbay'ın yarınki maçta Grosicki'yi yedekte tutacağı öğrenildi. [URL="http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=6729"]Kaynak[/URL] |
Cevap: Grosicki kızakta (mı)?
Bunun bir çok sebebi olabilir. Devre arasında gelmesi ve bizden 2 hafta önce sezonu açması belli bir fiziki yorgunluğu getirmiş olabilir. Ama bu Kamil Grosickinin kalitesizliğini ortaya koymaz. Şöyle baktığınızda bir şeylerin olduğu belli olan bir futbolcu. Ama dediğim gibi ilk yurt dışı transferi olan Kamil gibi bir oyun stiline sahip oyuncuların adaptasyonu uzun sürebilir. Geldi geleli olumlu işleri çok fazla. Ama beden izin vermiyor derler ya onun gibi bir durumla karşı karşıya Kamil... Taraftarda çok seviyor onu.. Hatta Karabük maç öncesinde otel önünde neydi o ilgi alaka... Onu biz sevdik, oda futbolu ve golleri ile bizi sevindirecek inşallah...
|
kizaktami derken gidicimi oluyor??
|
[QUOTE=karahisarli;711964]kizaktami derken gidicimi oluyor??[/QUOTE]
heee... kızağa binmiş gidiyor :D |
kamil giderse rıza hoca sivasspordaki en buyuk hatasını yapmıs olur
|
neden kızağa çekecek çok merak ediyorum uğuru çekmesin sedatı çekmesin mehmet nası çekmesin GROSİCkiyi çeksin hocamız bunu yağmayacaktır zaten onun yerine oynayacak adam mı var ????
|
Şu anda takımda aşırı formsuz 2 oyuncu var.Birisi Eneramo o kart cezalısı oldugu icin oynamıyor.Diğeri ise Grosicki bana göre Grosickinin sonradan girmesi takıma daha cok yararlı olucak gibi..
|
[QUOTE=burak58as553;711972]Şu anda takımda aşırı formsuz 2 oyuncu var.Birisi Eneramo o kart cezalısı oldugu icin oynamıyor.Diğeri ise Grosicki bana göre Grosickinin sonradan girmesi takıma daha cok yararlı olucak gibi..[/QUOTE]
arkadaşın dediği gibi kamil biraz dinlendirilmeli ve oyuna 60. dakikadan sonra alınmalı, kanaatimce bir kaç maç sonra kendine gelir.. |
Grosicki gerçekten çok kaliteli bir futbolcu.Zaten kendiside kötü formunu halsizlik ve hava değişimine bağladı.ama bir maç yedek başlarsa yedek başlamanın hırsı ile kendine gelir diye düşünüyorum.ama Rıza Hoca Grosicki yi gönderme gibi bir eğilime giderse çok büyük hemde çok çok büyük hata yapar.Gelecek sene kendisi bize çok faydalı olacağına inanıyorum.
Saygılarımla.... |
[B][FONT="Arial Black"]Benim Bildiğime Göre, Grosicki Takımla Saten Uyum İçerisinde, Ki Antrenmandada İzleme Şansı Bulabildik, Gayet Eğlenceli Mutlu Bir Şekilde, Maçlarda Oyundan Alınmasını Yorgunluğuna Bağlıyorum. Gayet Kaliteli Bir Futbolcu, burakpaşa'nında Dediği Gibi 60. dan sonra Oyuna Girse, Daha Fazla Verimli Olabileceğini Düşünüyorum, Sivasspor İçin, Büyük Bir Koz. [/FONT][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:49. |