|  | 
| 
 Hareket başladı [B]Hareket başladı  2011-05-17 [IMG]http://hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg[/IMG] Abdullah YİĞİT[/B] Tamda istediğim gibi oldu. Haftalar öncesinden “ Sivasspor inşallah kümede kalmayı garantiler, son haftaya rahat çıkar” diyordum ve çok şükür bu dileğim gerçek oldu. Bunu neden istediğimi birkaç kez açıkladım, ama kısa yine bahsetmekte yarar var. Benim için şampiyonun kim olacağının hiç önemi yok, önemli olan Sivasspor'un ve Sivas'ın kazanması. Öylede olacak gibi görünüyor. Daha şimdiden Ulusal gazetelerde çalışan arkadaşlar “ Çarşamba-Perşembe geliyorum” demeye başladılar. Pazar gününe kadar Sivas Türkiye'nin gündeminde olacak. Maddi açıdanda Sivas önemli kazançlar elde edecek gibi görünüyor. Bilet fiyatları dün açıklandı. Aslına bakarsanız az bile olmuş. Zira bu maça daha çok çevre illerden ve “içimizdeki İrlandalılar” ilgi gösterecek. Mademki Fenerbahçe'yi bu kadar seviyorlar, hatta Sivasspor'la oynadığı maçlarda bile sıkılmadan rakip tribüne gidiyorlar o zaman bunun bedeline katlanmak zorundalar. Peki, gerçekten Sivasspor'u seven, kalbi sadece Sivasspor için atanlar ne olacak? Onların bu maç için anlayış göstereceğini düşünüyorum. Keşke imkân olsa da onlar için ayrı ve ucuz bilet tarifesi uygulansaydı, ama bu imkansız. Sakın ola hiç kimse “Sivasspor taraftarı cezalandırılıyor” gibi şeyler düşünmesin. Bu ve benzer uygulamayı diğer şehirlerde yapıyor. Örneğin, Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Manisaspor-Fenerbahçe maçlarında rakip takım için sınırsız bilet verildi. Çünkü onlarında Sivasspor gibi hedefi yoktu. Bucaspor daha ligden düşmeyi garantilemeden, para kazanayım diye Trabzon ve Fenerbahçe maçlarını İzmir'deki Olimpiyat stadına aldı. Ben hayatım boyunca İstanbul takımlarına (FB, GS ve BJK) antipati duymuşumdur. Hiç bir zaman Sivaslı birisinin bu takımlardan birini tutana hoşgörülü davranmadım, davranmamda. Ancak burada Sivasspor'un menfaati sözkonusu, gerisi beni ve Sivasspor'u ilgilendirmez. Sürekli tekrarladığım bir düşüncemi bir kez daha tekrarlayayım. Sivasspor bu maçı kazansın, TFF'nin galibiyete vereceği yaklaşık 750 bin TL'yi kasasına koysunda kim şampiyon olursa olsun o beni bağlamaz. Sivasspor bu maça “kendine puan lazımmış” gibi oynayacak, oynamak zorunda. Sonuç ne olur bilemem. Ama bunu mutlaka yapacak, çünkü takımın başında Türkiye'nin dürüstlük konusunda takdir ettiği Rıza hoca var. Mecnun Başkanında “Sivasspor bizim namusumuzdur” sözlerini de kimse unutmasın. [B]Hürdoğan[/B] | 
| 
 Cevap: Hareket başladı Çok doğru bende katılıyorum.İçimizdeki fb liler alsınlar biletleri gitsinler maça. | 
| 
 Cevap: Hareket başladı Son zamanlarda duygularımızı en net şekilde özetleyen bir yazı olmuş. Mümkünse 1 hafta boyunca sitemize de üye almayalım. Her platformda Sivas reklamı yapalım. Kendimizi olduğumuz gibi tanıtalım. Yıllardır bunu yapamadık ama artık elimizde fırsat var.  Şampiyonluk konusuna gelince biz bir başka camia değiliz. Efendi gibi oynarız. Ama gücümüz belli. | 
| 
 Cevap: Hareket başladı ABDULLAH BEYE KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL, TÜM SİVAS MAÇA GİTMESE NE OLACAKKİ,ÖNEMLİ OLAN BU MAÇTAN YÜKSEK HASILAT ELDE EDEBİLMEK, FUTBOL=PARA, PARADA BİZDE MAALESEF YOKSA FIRSATI SONUNA KADAR DEĞERLENDİRMEK LAZIM KİMSE KULÜP YETKİLİLERİNE KIZMASIN, ONLAR BENCE EN DOĞRU OLANI YAPIYORLAR,BİZİM YAPACAĞIMIZ GELEN MİSAFİRLERİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYARAK SİVASLININ MİSAFİRPERVERLİĞİNİ GÖSTERMEKTİR, DUYGUSALLIĞIMIZI YENEREK MANTIĞIMIZLA DAVRANMAMIZ GEREKMEKTE, BENCE FIYATLAR AZ BİLE OLMUŞ BU MAÇ İÇİN DIŞARDAN GELENLER BU PARANIN FAZLASINI VEREBİLİRLER. ZAMAN AKILLI DAVRANMA ZAMANI,DUYGUSALLIK İÇİN ÇOK GEÇ... | 
| 
 Cevap: Hareket başladı BENCE SİVASIMIZIN TANITIMINI YAPARAK  İNSANLARDAKİ ÖN YARGIYI SİLMEK İÇİN BİR FIRSATDIR BU MAÇ, ZEDELENEN ŞEHİR İMAJIMIZI DAHADA DÜZELTMEK İÇİN SAĞDUYULU DAVRANMALIYIZ SİVASDAKİ YİĞİDO ARKADAŞLARIM MESAJIM SİZLERE ÖZELLİKLE.. | 
| 
 Cevap: Hareket başladı FB TARAFTARINA AYRILAN YERLER çok beleşe gitmiş en baştan dedim 250 tl den aşağıya satmayın diye ,fb liler kadıköyde zaten o parayı veriyor,şampiyonluk maçındada verirdiler,domuzdan kıl  sökmek sevaptır,umarım hem sivas ,sivasspor kazanır,içimizdeki irlandalılar dahil fb liler şow yapamazlar inşallllah. | 
| 
 Cevap: Hareket başladı Bize simdi zengin turistlermi gelecek  hos  gelsinler esnaf kardeslerime simdiden hayirli ve bol kazanclar diliyorum | 
| 
 Cevap: Hareket başladı [QUOTE=eyupk;714298][B]Hareket başladı  2011-05-17 [IMG]http://hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg[/IMG] Abdullah YİĞİT[/B] Tamda istediğim gibi oldu. Haftalar öncesinden “ Sivasspor inşallah kümede kalmayı garantiler, son haftaya rahat çıkar” diyordum ve çok şükür bu dileğim gerçek oldu. Bunu neden istediğimi birkaç kez açıkladım, ama kısa yine bahsetmekte yarar var. Benim için şampiyonun kim olacağının hiç önemi yok, önemli olan Sivasspor'un ve Sivas'ın kazanması. Öylede olacak gibi görünüyor. Daha şimdiden Ulusal gazetelerde çalışan arkadaşlar “ Çarşamba-Perşembe geliyorum” demeye başladılar. Pazar gününe kadar Sivas Türkiye'nin gündeminde olacak. Maddi açıdanda Sivas önemli kazançlar elde edecek gibi görünüyor. Bilet fiyatları dün açıklandı. Aslına bakarsanız az bile olmuş. Zira bu maça daha çok çevre illerden ve “içimizdeki İrlandalılar” ilgi gösterecek. Mademki Fenerbahçe'yi bu kadar seviyorlar, hatta Sivasspor'la oynadığı maçlarda bile sıkılmadan rakip tribüne gidiyorlar o zaman bunun bedeline katlanmak zorundalar. Peki, gerçekten Sivasspor'u seven, kalbi sadece Sivasspor için atanlar ne olacak? Onların bu maç için anlayış göstereceğini düşünüyorum. Keşke imkân olsa da onlar için ayrı ve ucuz bilet tarifesi uygulansaydı, ama bu imkansız. Sakın ola hiç kimse “Sivasspor taraftarı cezalandırılıyor” gibi şeyler düşünmesin. Bu ve benzer uygulamayı diğer şehirlerde yapıyor. Örneğin, Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Manisaspor-Fenerbahçe maçlarında rakip takım için sınırsız bilet verildi. Çünkü onlarında Sivasspor gibi hedefi yoktu. Bucaspor daha ligden düşmeyi garantilemeden, para kazanayım diye Trabzon ve Fenerbahçe maçlarını İzmir'deki Olimpiyat stadına aldı. Ben hayatım boyunca İstanbul takımlarına (FB, GS ve BJK) antipati duymuşumdur. Hiç bir zaman Sivaslı birisinin bu takımlardan birini tutana hoşgörülü davranmadım, davranmamda. Ancak burada Sivasspor'un menfaati sözkonusu, gerisi beni ve Sivasspor'u ilgilendirmez. Sürekli tekrarladığım bir düşüncemi bir kez daha tekrarlayayım. Sivasspor bu maçı kazansın, TFF'nin galibiyete vereceği yaklaşık 750 bin TL'yi kasasına koysunda kim şampiyon olursa olsun o beni bağlamaz. Sivasspor bu maça “kendine puan lazımmış” gibi oynayacak, oynamak zorunda. Sonuç ne olur bilemem. Ama bunu mutlaka yapacak, çünkü takımın başında Türkiye'nin dürüstlük konusunda takdir ettiği Rıza hoca var. Mecnun Başkanında “Sivasspor bizim namusumuzdur” sözlerini de kimse unutmasın. [B]Hürdoğan[/B][/QUOTE] [B]Sayın Yiğit herşeyi çok güzel anlatmış tabi anlayana. Hâla anlamayan çıkarmı çıkar tabi herkes aynı düşünecek diye birşey yokki.[/B] | 
| 
 Cevap: Hareket başladı abdullah gardaşımıza katılıyorum hiç bir zaman üç büyük sevdalısı olmadık tek büyük sevdalısıyız | 
| 
 Cevap: Hareket başladı [B]Yalnız Sivas`taki Fenerbahçeli`ler gelmezki,İstanbul`dan da gelecek olanlar vardır elbet. Onlar her ihtimalle biletleri alacaklardır.Yalnız bizim takım böyle değil ki,her takım böyle yapar bilet fiyatlarını. Fenerbahçe-Galatasaray maçında sanırım bilet fiyatları 1 Milyar`ın üzerindeydi. Hadi bakalım hayırlısı...[/B] | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:30. |