SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Stadyum Konusunda Müjde Var (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31907)

tavatir 18.05.2011 16:21

Stadyum Konusunda Müjde Var

Arkadaşlar stadyum konusunda 25.000 kapasite mevzusuyla ilgili ilk bilgilendirmeyi ben yapmıştım size. Sonra sağduyulu davranarak 30.000'den fazla kapasite gerektiğini belirtmiştik.

Bugün stadyum konusunda sürprizlerin olacağını öğrendim. Şu anda çok sevindim bu habere. Hatta yakında Hakan Şükür'ün de ilimize gelebileceğini de öğrendim. Şu anda son bilgiler netleşmeden herşeyi kesin ifade edemiyorum ama gelişmeler sevindirici.

Sizler de özellikle AKİM ve BİMER'e başvuru ve maillerinizle bu konuyu tekrar hatırlatırsanız iyi olur.

Bu arada kapalı spor salonu kapasitesi de 4.500 olarak açıklandı. Onun da 6.000 kapasiteli olmasını isteyelim lütfen.

eyupk 18.05.2011 16:23

Cevap: Stadyum Konusunda Müjde Var

[QUOTE=tavarih;714952]Arkadaşlar stadyum konusunda 25.000 kapasite mevzusuyla ilgili ilk bilgilendirmeyi ben yapmıştım size. Sonra sağduyulu davranarak 30.000'den fazla kapasite gerektiğini belirtmiştik.

Bugün stadyum konusunda sürprizlerin olacağını öğrendim. Şu anda çok sevindim bu habere. Hatta yakında Hakan Şükür'ün de ilimize gelebileceğini de öğrendim. Şu anda son bilgiler netleşmeden herşeyi kesin ifade edemiyorum ama gelişmeler sevindirici.

Sizler de özellikle AKİM ve BİMER'e başvuru ve maillerinizle bu konuyu tekrar hatırlatırsanız iyi olur.

Bu arada kapalı spor salonu kapasitesi de 4.500 olarak açıklandı. Onun da 6.000 kapasiteli olmasını isteyelim lütfen.[/QUOTE]

stad kapasitesi kaç olucak onu bize şöyle

akifesk 18.05.2011 16:23

ne pahasına olursa olsun sivasa stad yapılacaksa bu yenı stad en az 35 bin kişi kapasiteli olmalı..

kangallıwert 18.05.2011 16:23

[FONT="Comic Sans MS"][B][I]basbakan sivasın cevre illerinde 2 gundur miting yapiyor ama sivası 9 hazirana secime 3 gune bıraktı cünkü sivsta tepki oldugunun farkında o yüzden yine akil oyunlarına basladi...[/I][/B][/FONT]

akifesk 18.05.2011 16:28

[QUOTE=kangallıwert;714958][FONT="Comic Sans MS"][B][I]basbakan sivasın cevre illerinde 2 gundur miting yapiyor ama sivası 9 hazirana secime 3 gune bıraktı cünkü sivsta tepki oldugunun farkında o yüzden yine akil oyunlarına basladi...[/I][/B][/FONT][/QUOTE]

tepki stadyum yüzünden mi?? yoksa başka nedenler mi var??

eyupk 18.05.2011 16:29

tavarih sana diyoruz, kapasite kaç olucak?

eyupk 18.05.2011 16:32

eğer 25 bin kişilikse bu stad, yazıklar olsun sana hükümet. verdiğimiz oylar haram olsun eğer bu stad 25 bin kişilikse.

kangallıwert 18.05.2011 16:33

[FONT="Century Gothic"][B][I]Stadyum baska olmak üzere bir cok konuda var...Yapımına baslamayan Hastenden tut,Yapımına baslanmayan fabrika sozlerine kadar...Yapımına baslanan ancak 4-5 senedir bitmeyen yerlere kadar cok sey var..[/I][/B][/FONT]

akifesk 18.05.2011 16:38

[QUOTE=eyupk;714963]tavarih sana diyoruz, kapasite kaç olucak?[/QUOTE]

sorup durma kardeş kapasite kaç diye. ne bilsin adam müneccim mi?

Yusuf Çevik 18.05.2011 16:40

[B]Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim dostum.

inşALLAH stadımız yapılacaktır.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:37.