![]() |
Faty Pazar günü Sivas'ta
[B]Faty Pazar günü Sivas'ta
2011-05-25[/B] [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/faty11.JPG[/IMG] Sivasspor'un bir süredir görüşme halinde olduğu 27 yaşındaki savunma oyuncusu Jacques Faty. Pazar günü Sivas'a gelerek yönetimle masaya oturacak. Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Sochaux'nun Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty'nin aslında geçtiğimiz Pazar günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçını izlemek için Sivas'a geleceği, ancak yakının cenazesi nedeniyle gelemediği belirtildi. 6 kez Senegal milli takımında oynayan Faty, Sochaux'ya 2008'de Marsilya'dan transfer oldu. [B]Hürdoğan[/B] |
Cevap: Faty Pazar günü Sivas'ta
tamda bu haberi yazacaktim saol yigido beni yormadin
sivasimiza simdiden hayirli olsun dilerim hem sempatik hemde akilli bize yararli olur |
Sözleşmesi biten bu adam ile niye başka Fransız kulüpleri daha önceden anlaşmamış orasını anlamadım. Aubey gibi olmayacak diye düşünüyorum.
Fransa'daki arkadaşlardan bol bol görüş bekliyoruz. En çok merak ettiğim konu hamleli bir oyuncu mu ve topu oyuna sokması nasıl ? Bu arada Sedat Süper Lig'e yeni çıkan bir takımla anlaşmış galiba. |
[QUOTE=sivasdergi;717860]Sözleşmesi biten bu adam ile niye başka Fransız kulüpleri daha önceden anlaşmamış orasını anlamadım. Aubey gibi olmayacak diye düşünüyorum.
Fransa'daki arkadaşlardan bol bol görüş bekliyoruz. En çok merak ettiğim konu hamleli bir oyuncu mu ve topu oyuna sokması nasıl ? Bu arada Sedat Süper Lig'e yeni çıkan bir takımla anlaşmış galiba.[/QUOTE] rıza hocanın aldığı transferin hangisi kötü çıkmışki, ben inanıyorum ki çok iyi bir futbolcu. |
ben fransa ligini takip ediyorumda bazı maclarda neredese 1 gol bile cıkmıyor bazı maclarda bol gollu geçiyor ama bence fransa liginde tüm takımlar once defans düşünüyor umarım iyi oyuncudur.
|
İyi bir transfer mi? doğrusu kuşkuluyum. Faty Fransa liginin vasat oyuncularından biri. Bizim Dennis Ivanovstan artısını göremedim. Tipik tek hareketlik savunma oyuncusu gibi geldi bana. Sivassporumuz ise daha çok alan savunması yapıyor. Bu oyunda topu oyuna iyi sokma ,oyunun temposunu ayarlama,kaleciyle anlaşma, defansı ileride kurma,kontralarda çabuk geri koşma, duran toplarda ileri çıkıp gol arama becerisi gerekiyor. Adamın bu sezon attığı iki gol hariç geçmiş yıllarında rakip kaleye golü yok. Şu an Diallo ve Navratil daha becerikli,Ivanovs daha sonra geliyor. Faty gelirse dördüncü olur ve yedek kalır.
Bence defansa çare olarak yeni bir 'Sedat-Abdurrahman' transferi yapılmalı. Vaktiyle Sedat ve Abdurrahman birlikte aynı takımdan Akçaabattan transfer edilmişlerdi. O ikisi alt yapıdan beri birlikte oynayageldiklerinden uyum sorunu da yaşamamış,Sivassporumuza yıllarca hizmet vermişlerdi. Bence şimdi de gurbetçilerden ya da bir Anadolu takımından aynı örnekle sağbek ve stoper transferi yapılmalıdır. Defansa Faty gelirse dördü de yabancı olacak,uyum göstermeleri epey alacak. Defansa iki Türk oyuncu bakmak daha akıl karı olur. |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;717881]İyi bir transfer mi? doğrusu kuşkuluyum. Faty Fransa liginin vasat oyuncularından biri. Bizim Dennis Ivanovstan artısını göremedim. Tipik tek hareketlik savunma oyuncusu gibi geldi bana. Sivassporumuz ise daha çok alan savunması yapıyor. Bu oyunda topu oyuna iyi sokma ,oyunun temposunu ayarlama,kaleciyle anlaşma, defansı ileride kurma,kontralarda çabuk geri koşma, duran toplarda ileri çıkıp gol arama becerisi gerekiyor. Adamın bu sezon attığı iki gol hariç geçmiş yıllarında rakip kaleye golü yok. Şu an Diallo ve Navratil daha becerikli,Ivanovs daha sonra geliyor. Faty gelirse dördüncü olur ve yedek kalır.
Bence defansa çare olarak yeni bir 'Sedat-Abdurrahman' transferi yapılmalı. Vaktiyle Sedat ve Abdurrahman birlikte aynı takımdan Akçaabattan transfer edilmişlerdi. O ikisi alt yapıdan beri birlikte oynayageldiklerinden uyum sorunu da yaşamamış,Sivassporumuza yıllarca hizmet vermişlerdi. Bence şimdi de gurbetçilerden ya da bir Anadolu takımından aynı örnekle sağbek ve stoper transferi yapılmalıdır. Defansa Faty gelirse dördü de yabancı olacak,uyum göstermeleri epey alacak. Defansa iki Türk oyuncu bakmak daha akıl karı olur.[/QUOTE] savunma oyuncusundan ne golü bekliyceksin dostum :) gol yemeyi önlesin yeterli. |
Bu adamı araştırırken 2007de juventus forumlarında tartışıldığını gördüm yetenekli oyuncu diye bahsediyorlardı ivanovsla falan kıyaslamayın bence
|
[QUOTE=eyupk;717882]savunma oyuncusundan ne golü bekliyceksin dostum :) gol yemeyi önlesin yeterli.[/QUOTE]
Ben yeterli görmüyorum. Sivassporun boşa harcayacak parası yok. |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;717884]Ben yeterli görmüyorum. Sivassporun boşa harcayacak parası yok.[/QUOTE]
rıza hoca boş transfer yapmaz, sezon başladığında sözüme geliceğine inanıyorum :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:57. |