![]() |
Milan Borjan Sivasspor'da
[B]Sivasspor 'umuz Kanada Milli takım kalecisi Borjan Milan’ı transfer etti.
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=28798&token=8758][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28798&token=8758[/img][/url] Transfer çalışmalarına devam eden kulübümüz, Sırbistan asıllı Kanada Milli Takım kalecisi Milan Borjan’ı renklerine bağladı. 23 yaşında ve 1.93 boyundaki kaleci ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Milan Borjan Kimdir? Milan Borjan, 23 Ekim 1987’de Yugoslavya’da dünyaya geldi. Daha önce Arjantin’de River Plate ve Quilmes Atlético Club formasını giyen Milan Borjan, son olarak Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad’da forma giydi.[/B] Kaynak: [url]www.sivasspor.org.tr[/url] |
Cevap: Milan Borjan Sivasspor'da
Bu sezon 23 maçta forma giymiş ve sadece 16 gol görmüş kalesinde başarılı bir istatistik takımımıza hayırlı olsun.
|
dogru mu cok sevindim milli kaleci ya simdi arastiricam kesin kalitelidir:D
hem river plate gibi bir takimda oynamis helal olsun yugoslav assili kanada milli takiminin kalecisi tanimiyorum ama super bir transferdir hayirli ugurlu olsun takimimizin kaleciye ihtiyaci vardi yabanci hakkimizi kalecide kullandik neyse insallah basarili olur yeni 1 numaramiz |
[B][CENTER][COLOR="Red"]Bu ne kaleci aşkıdır ya :D kaç tane kaleci oldu..bu transfer ne kadar doğru oda malummmm..?[/COLOR][/CENTER][/B]
|
hayırlı uğurlu olsun petkoviç gibi kaleyi uzun yıllar başarılı bi şekilde korur inş.
|
kalede her zaman sırplar ve yugoslavlar iyidir inşallah bu kalecide iyi bir kalecidir boyu baya iyiymiş yaşıda iyi hayırlısı olsun
|
kardes kaynak?........
|
bir kaleciye ihtiyaç vardı hayırlı olsun
|
[QUOTE=yigido_halil_58;720442]kardes kaynak?........[/QUOTE]
[B]Kaynak haberin en altında.[/B] |
[B]haber kesin yönetim yine sağ gösterip sol vurdu sencky epeydir gündemdeydi ama onun yerine bu genç kalecinin olması daha iyi geleceğe yatırım adına da güzel bir transfer[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:29. |