![]() |
Yarışma-05 (En erken golümüz)
5. sorumuz biraz daha kolay. Ümit ediyorum pekçok Yiğidomuz buna doğru cevap verecek.
[COLOR="Blue"][B]Soru:[/B] Süper Ligde en erken golü hangi dakikada/saniyede hangi futbolcumuz, hangi takıma attı?[/COLOR] Başarılar diliyoruz.. [B]Not:[/B] Yarışma bu akşam 18:00'e kadar devam edecektir. Puanlama 10 üzerinden yapılacak ve sorunun içerisinde ki soru adetine göre bölünerek hesaplanacaktır. AYK |
Cevap: Yarışma-05 (En erken golümüz)
[B]20. saniye: 2007-2008 sezonunda Sivasspor-Kasımpaşa maçında Sivassporlu Musa Aydın,Diyorum doğruysa 10 puan cepte.:)[/B]
|
evet 20. saniyede musa aydın attı kasımpaşaya dogru salim abi hatta maçı 4-0 kazandık
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]o golü balili atmamışmıydı ya:rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Kamanan dı yanlış hatırlamıyorsam Ankaragücü maçıydı dakika 1 olmamıştı daha ve 3-3 bitmişti o maç.
|
unutulmaz ki:D
sivassporun en erken golunu 2007-2008 sezonunda eski oyuncumuz musa aydin 20.saniyede kasimpasa'ya karsi kaydettmisti o mac 4-0 sivassporumuzun lehine bitmisti :) gelsin puanlar :D |
[FONT="Comic Sans MS"]valla çok iyi hatırlayamadım şuan ama benim hatırladığım kadarıyla en erken golü balili atmıştı öyle aklımda kalmış :)[/FONT]
|
en erken golü mehmet yıldız atmamışmıydı
|
yanlış arkadaşlar 2007-2008 yılında kasımpaşayı 4-0 yendiğimiz maçta 2.dakikada cvetkov atmıştı golü yanlış hatırlıyorusunuz
|
Ewt Musa Aydın 20.sn Kasımpaşa maçı hatrlar gbym
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:06. |