![]() |
Sivasspor'a “Yaşam Koçları” geliyor
[B]Sivasspor'a “Yaşam Koçları” geliyor
2011-06-17[/B] [IMG]http://hurdogan.com/img/7760.jpg[/IMG] Sivasspor kulübü yeni sezonda futbolculara ve yöneticilere yaşam koçluğu sağlayacak bir adım atmaya hazırlanıyor. Edindiğimiz bilgilere göre, Türkiye'de ilk defa Sivasspor'un uygulamaya koymayı planladığı yaşam koçluğunu, daha ziyade siyasilerin ve işadamlarının tercih ettiği belirtildi. Yaşam Koçluğu yapacak profesyonel uzmanlardan oluşacak ekip, futbolcuların, gerek saha içerisinde, gerekse saha dışındaki kişiliklerini yakın takibe alarak onları yönlendirecek. Bu uygulamanın Avrupa'nın ünlü kulüplerinde özellikle son bir-iki yıldır sıkça yapıldığı Türkiye'de henüz başlamadığı ifade ediliyor. Sivasspor Yaşam Koçluğu'nu devreye soktuğu takdirde Türkiye'de bu iş ilk yapan kulüp olarak tarihe geçecek. Sivasspor'un sağlıktan sorumlu As Başkanı Uğur Akkuş'un böyle bir çalışma başlattığı, yönetiminde kabul etmesinin ardından bu yöndeki çalışmalara hemen başlanacağı ifade edildi. [B]Hürdoğan[/B] |
Cevap: Sivasspor'a “Yaşam Koçları” geliyor
İlklerin takımı olmak güzel olur.
Sivaslı hemşehrimiz [B]Turgay Biçer[/B] var bu konuda ülke çapında meşhur. Artık futbol sadece fiziksel, teknik bir spor değil. Mental yönünü de düşünmek gerekir. Mesela biz şampiyonluğa giderken Bülent Uygun ve futbolculara profesyonel katkı sağlansaydı o mücadelede daha az yıpranabilirdik. Ayrıca futbolcuların kazandıkları parayı değerlendirmesinden tutun, sosyal hayatına kadar, basınla ilişkilerine kadar belli bir prensip dahilinde geliştirilecektir. |
bence denenmeli insallah yararini goruruz
bende mi bir yasam kocu tutsam :confused: |
[B]ne diyebilirimki mukemmel[/B]
|
uğur abimi ve sivasspor yönetimini tebrik ederim
|
faydası olacağına inanıyorum hayırlı olsun
|
Yönetimin her alanında müthiş çalışmalar var sağlıktan sorumlu as başkanımızı yürekten kutluyorum çok ince ve güzel düşünülmüş bir etkinlik tebrik ederim Uğur bey.
|
böyle boşşşş işlerle uğraşalım anca yaşam koçunu bırakda adam gibi transfer yap
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;725029]böyle boşşşş işlerle uğraşalım anca yaşam koçunu bırakda adam gibi transfer yap[/QUOTE]
güsel kardeşim her yöneticinin ilgilenmekle olduğu alan farklı..Teşekkür edip bunları düşündüğü için kutlaman gerekirken yazdığına bak biraz daha yapıcı olmalısınız. |
[QUOTE=OzkanBaskan;725031]güsel kardeşim her yöneticinin ilgilenmekle olduğu alan farklı..Teşekkür edip bunları düşündüğü için kutlaman gerekirken yazdığına bak biraz daha yapıcı olmalısınız.[/QUOTE]
katiliyorum.. Konuya gelince... bence güzel bir uygulama. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:11. |