![]() |
Hedefteki Forvet
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.batdal.jpg[/IMG]
Mehmet YILDIZ ile yollarını ayıran Sivassporumuz da hedefteki forvet Mehmet BATDAL oldu. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Galatasaray'a gelen genç oyuncu yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu Devre arasında Konyaspor'a kiralanmıştı. Bucaspor alt yapısının yetiştirdiği 25 Yaşındaki 1.95 lik forvet oyuncusunun Sivasspor tarafından ciddi bir şekilde ilgilenildiği öğrenildi. |
Ben de Mehmet Batdal ismini duyduğumda çok sevindim. Gerçekten pivot santfor özelliği olan ve işimize yarayacak bir isim diye düşünüyorum.
1 - ) Hasan Kabze 2 - ) Adem Sarı 3 - ) Mehmet Batdal 4 - ) Abdülkadir 5 - ) Halil İbrahim Çolak 6 - ) Şahin Aygüneş Transferde Adı Geçenler konusunda 16.06.2011 tarihinde 22:28 sularında verdiğim listede Mehmet Batdal'a da yer ayırmıştım. |
Cevap: Hedef deki Forvet
[B]GüzeL haber Hem Kafa Toplarında Biraz daha İyi oluruz sag ve sol kanattan ataklarla... İNŞ dogru haberdir.[/B]
|
[B]O kadar umutla bekledıgımız sim mehmet BATDAL mıydı.. Yinede sivasporumuza hayırlısı olur. Umarım bırde yabancı forvet alırız[/B]
|
iyi oyuncu sivasa gelsin bence:)
|
[B]Bonservisi Galatasarayın Elinde Sanırım ? [/B]
|
Geçen sezon Galatasaray'ın Karpaty Lviv ile oynadığı maçta şansız bir şekilde sakatlanan ve daha sonra da Konyaspor'a kiralık olarak verilen Mehmet Batdal, Fatih Terim'in takımına geçmesinin ardından Terim ile bir görüşme yaptı. Batdal'ı en azından hazırlık kampına götürecek olan Fatih Terim, performansa göre genç oyuncunun kaderini belirleyecek.
27 Haziran'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yapacak olan Mehmet Batdal'in talipleri ise her geçen gün artıyor. Samsunspor ve Eskişehirspor'un ardından Sivasspor ve Mersin İdman Yurdu da Mehmet Batdal'ın transferi için Galatasaray ile görüşmelere başladı. |
samsun eskişehir ve mersinde mehmet batdal ıcın sırada.
ayrıca musa çağıranı galatasaray kıralık gönderecekmış keşke bız alsak. [url]http://www.sporx.com/futbol/terimin-mehmet-batdal-karariSXHBQ237121SXQ[/url] mehmet batdal bence patlamaya hazır bomba. yönetim kaçırmaz ınşallah bu oyuncuyu. |
şu aralar transfer beklemeyın!!
-stoper konusunda diallo nun kamptakı durumuna göre hareket edilecek. eğer diallo iyi bir görüntü verirse diallo ile devam edılecek. aksı takdırde bu oyuncu gönderılecek . yerıne yerlı veya yabancı bir stoper daha alınacak. -fotvet noktasında ise, şu ana kadar izlenen bir iki oyuncu vardı beğenılen ısımlerdı bunlar fakat rıza hoca burda işi biraz ağırdan almak ıstedi, bu isimler cepte dursun dedi. daha iyilerini bulabılırız düşüncesiyle yeni isimler araştırılmaya başlandı. hoca forvetın çok iyi olmasını istiyor. amacı bu. pedriel de gidebilir bu arada. en az ıkı tane forvet transferi yapılacak kamptan önce. |
MEHMET BATDAL GELIRSE TADINDAN YENMEZ UZATMAYIN ARTIK DUA EDIN DE GELSIN
ADAMI HERKEZ ISTIYO GELIRSE YONETIME TESSEKURLER CINCON4UN YUZUNDEN SONEN BIR YILDIZ DAHA:mad: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:48. |