SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Anket: Transfer Hareketleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32216)

tavatir 18.06.2011 22:32

Anket: Transfer Hareketleri

Arkadaşlar çoğu arkadaşımız halen gelenleri gidenleri soruyor. Gördümki farklı konularda karışıklık olmuş. Bu konuyla en net şekilde derleme yapıp , merak edenlerin kolayca öğrenmelerini sağlamak istedim.

[B]Gelen Yabancılar :[/B] Milan Borjan , Jacques Faty , Milan Cerny

[B]Mevcut Yabancılar : [/B]Diallo , Navratil , Rada , Sandro Mendonça , Grosicki , Pedriel ,Eneramo

[B]Giden Yabancılar :[/B] Ramoviç, Kamenar, Kamanan, Keita , Ivanovs, Agbetu

[B]Gelen Yerliler :[/B] Nihat Şahin, Kıvanç Karakaş , Murat Akça , Burçağ Başel , Caner Hüseyin Bağ , Kerim Zengin , Atilla Yıldırım

[B]Giden Yerliler :[/B] Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Murat Sözgelmez, Sedat Bayrak, Alişan Şeker

[B]Not :[/B] Şu anda mevcut yabancı sayımız 10. Diallo'nun durumu belli değil galiba.

[B][COLOR="DarkOrchid"]Ankette 1'den fazla seçeneği işaretleyebilirsiniz !!!...[/COLOR][/B]

HALIL 18.06.2011 22:41

Cevap: Kesinleşen Tüm Transfer Hareketleri

bence tavarih 10 yabancinin onuda kalabilir buyuk ihtimal yabanci sinirlamasi kaldirilacak artik kafani yorma

mehmet ali aydinlar kaldiracak

en sevdigim transferler suanlik

1.faty
2.milan cerny
3.kerim zengin
4.attila yildirim
5.borjan(tanimadigim icin)
6.murat akca
7.nihat sahin
8.kivanc karakas

huseyin ve burcag kim ya ? :D saka (saymiyorum gelecege yatirim bunlar)

giden yerliler en cok kime uzuldum

1.mehmet yildiz (ama gerekliydi bir kan degisimi)
2.abdurahman (muzmin sakatti)
3.murat sozgelmez(cok yonlu bir oyuncuydu kalabilirdi)
4.sedat bayrak(yuzde 40 uzuldum yuzde 60 sevindim acikcasi takimi hem yakti hem diriltti)
5.alisan seker(A2 takima doner galiba,hic goremedik)

tavatir 18.06.2011 23:06

Halil yabancı konusunda TFF sınırsız olması yönünde bir karar vermez. En fazla tribünde bekleyen 2 yabancının da kulübede beklemesi kararı çıkar. Yani 6 +4 olur.

Böyle olunca zaten sorunumuz yok. Ama yabancı bir forvet veya diğer mevkilere başka yabancı oyuncu getirilmek istenirse mevcut yabancılardan bir tanesinin mutlaka gönderilmesi gerekir.

Divriği58 18.06.2011 23:19

[B]Atilla transferıne sevındım genç ve gelecege donuk transfer[/B]

Dua 18.06.2011 23:30

Bu kadar cok yabanci Futbolcuya gerek varmiki 10 tane yabanci Futbolcu alacaklarina 3 tane Kaliteli yabanci alsalar daha iyi olurdu. Yabanci Futbolcu aldigin zaman senin yerli oyuncundan iki kat daha iyi olmasi gerekir. Yinede hepsi Hayirli olsun Sivasa 

calipso 18.06.2011 23:34

şimdiye kadar hangi oyuncuya imza attırıldı , bende onu merak ediyorum :confused:

HALIL 19.06.2011 00:11

[QUOTE=calipso;725451]şimdiye kadar hangi oyuncuya imza attırıldı , bende onu merak ediyorum :confused:[/QUOTE]

hic birine hepsine bence gorkemli bir imza toreni haziarlanacak insallah

serkan_ozcan58 19.06.2011 00:44

bazı arkadaşlar hala milan cerny ismi geçmiyor diye tedirgin mecnun başkan bitirmediği transfer için konuşmaz içim rahat yakında toplu imzalar atılır bana göre tüm futbolcular stadda toplu ımza atmalılar taraftarla butun olmak ıcın...

terazi 19.06.2011 02:03

Yabancılar : Milan Borjan , Jacques Faty , Milan Cerny

Diallo , Navratil , Rada , Sandro Mendonça , Grosicki , Pedriel ,Eneramo

iyi Santrafor anliacaksa bu yabancilarda kadroya giremeyen kim olacaksa

Simdiden yolasin bizim kenerda tutup bekletecek luksumuz yok

şarkışla 58 19.06.2011 08:43

Böyle bir konuya ihtiyaç vardı.Hepimizin kafası karışıktı.Bence kale için yabancı tercihi yanlıştı.Korcan ın önüne iyi bir kaleci yada arkasına geleceği olan genç bir kaleci olmalıydı.Alınan topçulardan ilk 11 e girebilecek Borjan mecburen (yabancı kaleci yedek beklemez) Faty---Carny---Kerim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:16.