![]() |
Yiğido'dan gözdağı
[B]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan iddialı sözler... [/B]
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/6/22/fft1mm1459675.jpg[/IMG] [B]Yeni sezonda rakipleri için ligin en korkulan ekiplerinden biri olacaklarını belirten Çalımbay, “En büyük avantajımız takımın iskeletinin bozulmamış olması. Yaptığımız takviyelerle de gücümüze güç kattığımızı düşünüyorum. Birkaç önemli transfer daha gerçekleştirip, başarılı bir kamp dönemiyle de yeni sezona gireceğiz” sözlerini sarfetti.[/B] [URL="http://fanatik.ekolay.net/Yigidodan-gozdagi_3_Detail_246_229111.htm"]Kaynak[/URL] |
Cevap: Yiğido'dan gözdağı
[B]Mesut bakkalın hatasına düşüyorsun sende Rıza hoca... İskeletini koruduk dediğin bu kadro 2 yıldır bizlere kabuslar yaşatıyor... Hangi iskeletten bahsediyorsun sen...[/B]
|
[B]"Birkaç önemli transfer daha gerçekleştirip, başarılı bir kamp dönemiyle de yeni sezona gireceğiz” [/B]
Demekki transferlerin yetersiz olduğu sonucuna vardılar. Daha önce 1 forvet alacağız demişti. Şimdi sayı arttı galiba :) |
bence takımın eksiği çok !!
1 stoper ( bilica olabilir) 1 ön libero ( kıvançtan ve keita dan daha iyisi olmalı) 1 oyun kurucu ( sandro gönderilmeli) 2 forvet ( suarezde gitmeli, çok yetersiz bence ) |
[B]Birkaç ÖNEMLİ transfer[/B]... iyiymiş.. Demekki biraz biraz bazı şeylerin farkına varmaya başladın hocam..Bu iskelet kadroyla 2 senedir kurtardık şükür de adamı bu sene bankasyaya yollarlar aman diyim aman
|
birkaç aksayan yönümüz vardı.bence defansın göbeğini sağ bek ve sağ açığı düzelttik.geriye kadirin yanına bir top kesici ve iyi bir forvet kaldı.birde on numara olabilir.bunlarda tamamlanırsa değmeyin keyfiimize
|
Bizim çapımız ne kadar eskişehir halil'le görüşürken ankaragücü, bursaspor yıldız denebilecek futbolcular alabilirken biz neden yerli transfer yapamıyoruz evet yabancı futbolcular konusunda başarılı buluyorum ama gel gelelim yerli transferi fiyasko bizi yukarılara götürecek yerli oyuncular neden alamıyoruz
|
Bu sekilde beyan vermek demekki takimda aksayan yerlerin oldugunu gösteriyor.Bir kac mac sonra havani alirlar,hic merak etme.Gecen yil cok igneleyici sözler satfettin.Sezon basinda ben bu takimin basinda olsaydim ,transferler daha farkli olurdu,Sivasspor düsmeye oynamazdi dedin.Bu yil takimin basindasin ne yaptigini hep birlikte görecegiz.Meshur transferlerini görecegiz.Sana puanlar kazandiracak ,sana hayat verecek forveti transfer edemedin.Yönetimde seni Bakkal´in oyununa düsürmek üzere farkinda degilsin.Bu yönetimin cebinde AKREP var.Kaliteli oyuncu bilhassa forvet oyuncusunun transfer isi uzarsa en sonunda basit bir oyuncuyu iyi oyuncuymus gibi seyirciye aciklamak zorunda kalirsiniz.Fransiz defans oyuncumuzdan baska ses getirebilen transferler yaptigimiza inanmiyorum.Hele Anadolu Üsküdar´dan aldiklarin ilk onbirde dahi yer almiyacaklar.
|
[QUOTE=MaXiMuM;726222][B]Mesut bakkalın hatasına düşüyorsun sende Rıza hoca... İskeletini koruduk dediğin bu kadro 2 yıldır bizlere kabuslar yaşatıyor... Hangi iskeletten bahsediyorsun sen...[/B][/QUOTE]
[B]bu yorumu ayakta alkışlıyorum lütfen yönetim bizde varız kulak verrrrrr[/B]:mad::confused |
ya rıza hoca bırak şu hamasi laflarıda icraat yap.takımın iskeleti dedigin kadro ligin en kötü kadrosu.b ide buna takım içindeki en iyi denilebilecek oyuncuları gönderdin takım tamamen bozuldu.gidenlerin yerini dolduramadın daha lafı bırakta sen transfere bak.dogru dürüst adam bile alamadın daha çıkmış bide laf ediyon .sen gerçekleri söylemeyerek taraftarın sana olan güvenini harcıyorsun .ben zaten sana olan güvenimi apo yu gönderip ugur kavuk u takımda tuttugun zaman kaybettim ve artık sana güvenmiyorum da sana güvenenlerinde güvenini sarsma bari yalanlar söyleyerek.bu takım şu an itibariyle liginde transferinde [SIZE="6"]EN KÖTÜ TAKIMIDIR[/SIZE]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:19. |