![]() |
Forvet Onerisi:Kim Ojo
[B]Kim Ojo[/B]
[B]Doğum Tarihi [/B]: 2 Aralık 1988 (22 yaşında) [B]Doğum Yeri[/B] : Jos / Nijerya [B]Boy [/B]: 1.92 [B]Mevki[/B] : Santrafor [B]Piyasa değeri [/B]: 700.000 Euro [B]Kariyeri[/B] 2007 / 2008 - Nybergsund : [B]26 maç 10 gol[/B] 2008 / 2009 - Nybergsund : [B]26 maç 14 gol[/B] 2009 / 2010 - Nybergsund : [B]24 maç 13 gol[/B] 2010 / 2011 - Brann : [B]12 maç 8 gol[/B] [B] Buda Videosu Arkadaslar[/B]....:[url]http://www.youtube.com/watch?v=Aqm27Ps3bjk&feature=player_embedded[/url] [B]Not[/B]:Belki yonetimden birinin kulagına su kacarda ilgilenirler diye actim konuyu.. |
Cevap: Forvet Onerisi:Kim Ojo
[COLOR="Blue"]Bizim için isim önemli değil.
Benim görüşüm,Mehmet Yıldız kadar kuvvetli olacak + hızlı forvet olması gerekli.inşALLAH buluruz.[/COLOR] |
forvet transferı neden hala gerçekleşmedı. ılk once alınması sımdıye kadar takıma uyum sağlaması gerekırdı..
|
forveti biran önce almamız lazım
|
forvet sıkıntımızı boboyla giderebiliriz:)ne dersiniz zor bi ihtimal ama gelirse gol kralı olur
|
bize oyun kurucu fakat cihandan daha üst seviyede bir oyuncu lazım. böyle bir transfer yaparsak bu sene bomba oluruz
|
semir sitilic diyorum. bu adamı alırsak ligi sallarız.
|
[B][I]3 hafta sonra forvet alınır.Lig başlamasına 1 hafta kla[/I][/B]
|
[B]Arkadaşlar halen transfer falan istiyoruz ama takımın başında Başkan yok. Burada hep maçlar ve transferler hakkında yorumlar yapılıyor ama şu andaki durumumuzu görmezden gelerek ortadan kaldıramayız. TFF'nin bizimle ilgili vereceği olumsuz bir karar yapılan bütün transferleri elde tutmayı da zora sokar. Ben şu anda hiç transferle futbolla falan ilgilenmiyorum. Şu anda tek beklentim bir an önce durumumuzun netleşmesi.[/B]
|
çok kaliteli bir futbolcuya benziyor transver iyi olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:35. |