![]()  | 

Poznan'ı da Devirdik 

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=29256&token=20221][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29256&token=20221[/img][/url] 
	Yiğido hazırlık maçlarında başarılı performansını sürdürüyor.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, hazırlık karşılaşmasında Lech Poznan'ı devirdi. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Sivasspor, bir yandan transferlere devam ederken bir yandan da oynadığı hazırlık karşılaşmalarıyla çalışmalarına devam ediyor. Sivassporumuz Maça Atilla Koca, Diallo,Murat Akca,Hayrettin,Muhammed Ali Atan,Kivanc,Rada,Sandro,Cihan Yılmaz,Burcag, Caner Hüseyin Bag ile başladı. Lech Poznan ile karşılaşan Sivasspor, rakibini Hayrettin'in 22. dakikada attığı golle 1-0 ile geçerken Kırmızı Beyazlı ekip bir sonraki hazırlık maçında 21 Temmuz'da Stuttgart ile karşılaşacak.  | 

Cevap: Poznan'ı da Devirdik 

Cok güzel bir Macti...:) 
	 | 

cok genc oyuncular oynamis ve yenebilmisler  demekki sezona haziris ve küme düsmekten korkmaya gerek yok 
	ayrica lech poznan bildigim kadariyla bos takim degil polonya en iyi takimlardan biri  | 

mac 2-0 bitti ya ne  1- 0 i ikinci golü de cihan atti 17 numara  
	mac süperdi !!!!  | 

özür dilyorum 1-0 bitmis ofsayti görmedim mendoca ile konusuyordum =D 
	 | 

Maç 87. dakikada bitmiş. ilk değişikliklerimizi 61 de yapmışız. İlk onbirde hemen hemen tamamına yakınını alternatif kadro ile oynamışız. Bilemiyorum Poznan takımının da aynı şekilde oynayıp oynamadığını ama Cerny ve Kerimin takımın her iki kadrolarında oynamadığını listeden gördüm. Galiba sakatlıkları mevcut... İyi yoldayız, Allahın izniyle şu badireyi de bir atlatsak rahatlayacağız. 
	 | 

münihli video resim yokmu gardaş 
	 | 

10-15 dakikaya macin özetini okuyabilirsiniz ondan sonra fotolar :) 
	 | 

[QUOTE=münihli_58;733108]10-15 dakikaya macin özetini okuyabilirsiniz ondan sonra fotolar :)[/QUOTE] 
	Özellikle Murat Akça ve Muhammet Ali hakkında biraz detaylı özellik verebilir misin ?  | 

YEDEKLERLE Kazanabiliyorsak takım iyi durumda diyebilirim maçı izleme imkanı olmadı kısmet olursa stutgart maçını izlemeye çalışacağım  bide şu haksız durumdan iyişekilde kurtulsak keyfimiz tam olur. 
	 | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:07. |