SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Atam, Çalımbay'a güveniyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32606)

akifesk 23.08.2011 13:15

Atam, Çalımbay'a güveniyor!

Sivasspor’un genç yeteneği Muhammet Ali Atam, Rıza Çalımbay’ın formayı hak edene verdiğini söyledi

Sivasspor’un genç futbolcusu Muhammet Ali Atam yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını ve çalışmaların neşe içinde geçtiğini söyledi.

Muhammet Ali Atam kamp dönemini ve Sivasspor hakkındaki düşüncelerini Kulübün resmi internet sitesine açıkladı.

Futbol hayatı hakkında bilgi veren genç futbolcu şunları söyledi: “Futbol hayatıma İstanbul’da başladım. 2000 yılında Galatasaray’a transfer oldum. Alt yapıda yetiştikten sonra Galatasaray A takımı ile antrenmanlara çıktım. 2005 yılında U17 Genç Milli Takımında Avrupa şampiyonu olduk. Daha sonra Sarıyer’e transfer oldum. Ardından Anadolu Üskürdarspor ile anlaştım. Oradan da Sivasspor’a transfer oldum.”

Çalışmalarının çok güzel neşe içinde geçtiğini söyleyen Atam: “Çok iyi çalışıyoruz. Bolu kampı çok iyi geçmişti. Ardından Avusturya kampında çok güçlü rakiplere karşı oynadık
iyi de sonuçlar aldık. Lig uzayınca 1 ay daha lige hazırlanmak zorunda kaldık. Ankara’da Turnuvası’na katıldık. Orada görev aldığım sürelerde iyi şeyler yaptığıma inanıyorum. Ligde ilerleyen zamanlarda forma şansı da bulacağıma inanıyorum” dedi.

Sivasspor Tesisleri Türkiye’nin en iyi tesislerinden biri olduğunu söyleyen Muhammet: “Her şey dört dörtlük. Futbolcular için tüm imkanlar sağlanmış. Sivas insanının yaklaşımı çok
güzel. Futbolcu için ideal bir şehir” ifadesini kullandı.

Bu sezon ligi bitebildikleri en iyi noktada bitirmek istediklerini söyleyen Atam: “Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Taraftarımız için yeni sezona hazırlanıyoruz”
diye konuştu.

Rıza Çalımbay’ın hak eden futbolcuya forma veren bir teknik direktör olduğunu söyleyen Atam: “Futbolculuk dönemimde herkesin örnek aldığı bir futbolcuydu. Teknik direktörlük
kariyeri de başarılar ile dolu. Çok iyi bir insan. Gençlere önem veren bir isim. Formayı kim hak ediyorsa ona teslim ediyor. Umarım her şey istediği gibi gider ligde başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

şarkışla 58 23.08.2011 14:19

Cevap: Atam, Çalımbay'a güveniyor!

Bizim de sana güvenimiz tam ATAM

m.akif 23.08.2011 21:18

inşallah takıma yararlı olur

video58 24.08.2011 00:49

diyoruz ki bizim iki kulübümüz var.anadolu üsküdar ve sivasspor.
ama zaraspor,divriği,ekinlispor,abcspor,asdspor v.s. gibi kulüplerin peşinden koşanlar var.

ÜSKÜDAR bize futbolcu kazandırmıyormuş bide.yÜRÜ BE UZA BEEE hadi canım sende.
Ziya 1
Mugo yani [U]muhammed ali[/U] 2
Burçağ Başel 3
CANER HÜSEYİN BAĞ 4

TEŞEKKÜRLER PİLOT TAKIMIMIZ VE ORAYA HİZMET VEREN SİVASSPORLU YÖNETİCİLERİM.

HALIL 24.08.2011 08:48

insallah buyuk futbolcu olur

Divriği58 24.08.2011 09:50

[B]güzel konuşmussunda,bak kardeşim formayı hak edene verilmiyor..hangi hoca'yı getırırsen getır kendı yaptıgı transferlere forma verir...!

sandro formayı hakediyor mu? bu benım sana örneğim...keita'nın nesi varda gönderildi çok başarılıydı oynadığı maçlarda...ceyhun eriş bence gönderilmesi gerekmıyordu ikinci yarı'da oynasa bızım ıcın daha faydalı olacaktı..

mesut bakkal hep kendı getırdıgı futbolculara forma şansı verdi.

saido,sedat yeşilkaya,ceyhun eriş vs..forma hakedene verilmiyor..formayı kakedip kulübelerde oturan okadar futbolcu varki..;)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:02.