![]() |
Milos Transfer Edilmeyecek
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.milossss.jpg[/IMG]
Adı ilk duyulduğunda büyük tepki verilen Milos kesinlikle transfer edilmeyecek.Sivassporun yeni forvetinin Milos olduğunun yazılı basında yer almasından sonra yigidolar tarafından büyük tepki ile karşılanan bu transferin gerçekleşmeyeceği öğrenildi. Milos Reljic'in transfer edilmemesinin nedeninin taraftarlardan gelen büyük tepki olduğu hakkında bir açıklama yapılmazken, hücum hattına mutlak suretle çok iyi bir oyuncunun dahil edileceği öğrenildi. SivasSpor.Com Özel Haberi |
Cevap: Milos Transfer Edilmeyecek
İlk defa Taraftarın tepkisi dikkate alındı eğer daha önce böyle yapsalar 2 yıl şampiyonluğu kovaladıktan sonra bunları yaşamazdık...yinede bi yerde başlamaları lazım
|
Bu oyuncu 4 sezonda 5 gol atan oyuncumuydu ?
|
Burnuma güzel kokular geliyo ilk önce Salim abi bu mesajı attı
[QUOTE=Salim58;738655][B]Transferin son günü son dakika transferi olarak bir forvet alacağız duyumu aldım kaynak sağlam sadece beklemek gerek.[/B][/QUOTE] ardından bu haber çıktı sanki konuşulardan farklı bomba bir isim gelecek ve bunu Salim abi ve Sivasspor.com biliyor başka talipler çıkmasın diye ismi söylemiyolar gibi geldi bana.... 2 dk. da nasıl senaryo ürettim ama :D |
ATI ALAN ÜSÜKDARI GEÇTİ ADAMMI KALDIKİ BUNDAN İYİSİNİ ALALIM SAMSUN ORDU MERSİN KARABÜK KAPIŞ KAPIŞ ETTİLER ANKARAGÜCÜNÜN ADMLARINI YİNE GİDER HELÜK HÜLÜK BİR ADAM ALIRIZ
|
demmeki siteye bakiyorlar iyi iyi cok sevindim bu habere supersonic bir forvet istiyoruz ulan bizi duyuyorsaniz alin artik su forveti de kurtulak :D
|
İnşallah bu olay size 1 iyi bir kötü haberim var olayına dönmez.İyi haber Miloş u almıyoruz,kötü haber kimseyi almıyoruz................
|
[B]Helal olsun bize ya..! :D [/B]
|
Hiç almamak gereksiz futbolcu almaktan iyidir.Paramız cepte kalır.Kulübede oturup para kazandırılabilecek çok Sivaslı var.Elin yabancısı neden oturdugu yerden para kazansın
|
istemediklerimiz transfer edilmiyor ama istediklermizde edilmiyor :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:23. |