![]() |
Sivasspor.com sitesi en temizi!
[B] Yiğidoların haberleşme ve buluşma adreslerinden ve yaklaşık 90 bin üyesi olan “Sivasspor.com” taraftar sitesi, eş değer siteler arasında küfür ve hakaret olmayan site olarak belirlendi.
Sivasspor.com'un Sivas, Ankara ve İstanbul'daki yönetici kadroları önceki akşam Paşabahçe piknik alanında bir araya geldi. Gazetemiz Spor Sorumlusu Abdullah Yiğit, Tv58 spor müdürü Mustafa Ateş ve site yöneticilerinin katıldığı yemekte Sivasspor'a sonuna kadar destek verilmesi gerektiği vurgulandı. Sivasspor.com yöneticileri, her zaman Sivasspor'a destek verdiklerini, bundan sonrada vermeye devam edeceklerini, site olarak küfürsüz ve kavgasız bir lig istediklerini dile getirdiler. Hürdoğan[/B] |
Cevap: “Sivasspor. com” en temizi!
[B]İnternet ortamı olan her alanda takip edilen bu tür sitelerde küfür ve hakaret olmaması en doğrusudur.
Takip ettiğim kadarıyla, site yönetimimiz bu konuda çok hassas. Bu hassasiyetlerinden dolayı [url]www.sivasspor.com[/url] site yönetimini ve yorumlarını seviyeli yazan tüm yiğidoları tebrik ediyorum. Abdullah Yiğit kardeşimizi de bu konuyu dile getirmesinden dolayı ayrıca kutluyorum.[/B] |
Cevap: “Sivasspor.com" en temizi!
Bizim taraftarımız genelde aklı başında insanlardan oluşuyor. O yüzdenn sitemizde küfürleşme, hakaret gibi düzeysiz olgulara rastlamak kolay kolay mümkün değil. Site yönetimine ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
|
Cevap: "Sivasspor.com" en temizi!
benim zoruma giden seyde bize yobaz demeleri gelin de beyfendilik ogrenin
|
Cevap: "Sivasspor.com" en temizi!
[B][I]Öncelikle bu gecede bizleri yanlız bırakmayan Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş kardeşimiz ile sitemiz yöneticilerine teşekkür ediyorum.
Sitemiz, siz saygın üyelerimiz, yiğidolarımızın samimi ve içten yorumları ile güzellik kazanmaktadır. Üniversitelerde, taraftar siteleri arasında tez konusu olarak yapılan çalışma da [URL="http://www.sivasspor.com"]www.sivasspor.com[/URL] sitemiz ilk sırayı sizlerin sayesinde almıştır. Herkese teşekkür ederiz.[/I][/B] |
Cevap: Sivasspor.com sitesi en temizi!
[B]Güzel bi buluşma oldu Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş kardeşimize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bayram dolayısıyla Sivasta olan [url]www.sivasspor.com[/url] yönetimindeki arkadaşlarımızlada beraber olmak ayrı bi güzellikti.
Herkese ayrı ayrı teşekkürler tüm üyelerimizle beraber daha nice güzel günlere ve güzel yorumlara.Her şey Sivasspor için..[/B] |
Sizleri ve Sivasspor çoooook seviyoruzzzzzzzz....
|
[B]Genel anlamda hep sağduyulu yaklaşan fikir ayrılıkları yaşasa da seviyeyi düşürmeyen kendisine yakışanı yapan bütün yazar Yiğidolara teşekkürler..Bize de bu yakışır ...[/B]
|
[B]Gerçekten güzel bir buluşma oldu Sayın Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş'e katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum Site yönetimi olarak sizlerden isteğimiz sıkıntı yaşadığımız şu günlerde takımımıza yönetimimize gönülden destek vermenizdir[/B]
|
Sivas dışında olduğum için bu buluşmaya katılımım olmadı. Ama gerçekten de yönetimimiz çok çok iyi bir kadroya sahip...
Etik değerlerimizden ödün vermeden, [B]Sivasspor[/B] sevdalılarını bir çatı altında toplamaktan dolayı başta [B]Rüştü Bey[/B] olmak üzere tüm yöneticilerimizi, ve siz değerli üyelerimize; Bizleri yalnız bırakmayan Sayın [B]Abdullah Bey[/B]e [B]Mustafa Ateş[/B]'e sitemiz aracılığı ile teşekkür ediyorum. Artık bende Karabükte bir zirve yapacağım. Piknik alanım ise Kapalı girişinin arkasındaki ağaçlık alan ve domates ekmek ile su olacak... :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:37. |