|  | 
| 
 Nankör Balili! [IMG]http://hurdogan.com/img/9676.jpg[/IMG] İstanbulspor, Kayserispor, Sivasspor ve son olarak da Antalyaspor'da forma giyen İsrailli Pini Feliks Balili, kendisinden beklenmeyen açıklamalarda bulundu. UEFA Avrupa Liginde Beşiktaş ve Maccabi Tel Aviv arasındaki oynanacak grup mücadelesi öncesi açıklama yapan Balili, gerginliği tırmandıracak ifadeler kullandı. Uzun yıllar Süper Ligde top koşturan Pini Balili yaklaşan mücadele öncesi İsrail televizyon ve gazetelerine yaptığı açıklamalarla Türkiye hakkında beklenmeyen sözler sarf etti. Balili yaptığı açıklamada, “Türkiye'de yaşadığım 7 yıl boyunca 4 farklı takımda futbol oynadım. Orada futbol oynamak gerçekten güvenli değil. Çok tatsız anlar yaşadım. Beşiktaş taraftarları Filistin bayrakları açarak bana küfürler ettiler ancak ben bir futbolcu gibi düşünüp sahaya dönüp işime konsantre oldum” ifadelerini kullandı. Karışık duygular içinde olduğunu da sözlerine ekleyen Balili, “Türkiye'de hala dostlarım var. İki takım arasında en iyi olanın kazanmasını istiyorum” şeklinde konuştu. | 
| 
 Cevap: Nankör Balili! adam dogru soyluyor onun ne cektigini en cok biz biliyoruz hatirlayin kayserispordan israilli diye ayrildi huzuru bizde bulmustu bize kotu laflar soylemiyo ki genel olarak konusuyo adamda hakli yani problem nerede anlamadim balili hep bizden biri olarak kalicak o artik kalbimizde o bir sivasspor efsanesi yasa balili | 
| 
 Cevap: Nankör Balili! yahudi kafiri savunacak durumda degiliz bunların hepsi müslümanın tek düşmanıdır.yüce allah kuranında bunu söylüyor.elbette yahudi yahudiligini yapacaktır.onun türkiyeye getirilmesi başlı başına bir hatadır kaldıki sivasta oynamasıda hataların en büyügüdür.sivas ona kanat germiş ama o sivastan tek kelime etmemiş.fazla söze gerek yok. | 
| 
 Cevap: Nankör Balili! :mad:kusura bakmayında eğer açıklaması buysa nankörlük etmiş gibi görmedim  bu ırkçılığı avrupanın birçok ülkesinde yapanlar var etoonun başına gelenleri biliyoruz baliliye kayseride parasını vermediler ligde kalmasına çok etki ettiği halde kovdular  inönüde nasıl tezahürat yapıldığını biliyoruz trabzonla neden papaz olduk onların arap oyuncusu  hunharca direkt ayağını kırmak için çift dalıp takım arkadaşları  arka çıktığı için kısaca  aslında miliyetçi olmadığı halde balili üzerinden  liderleri abd uşağı olan  nerde aşşağılık ülke var onlardan yana tavır sergileyen kişi var onun  adı üzerinden  ucuz milliyetçilik yaptılar  sivasta huzurluydu bu yüzden hiç bir zaman para pulu sorun etmedi  eğer deseydiki sivasda bana kötü davrandılar ırkçılık yaptılar ozaman derdikki yediğin içtiğin boğazından gelsin :mad: | 
| 
 Cevap: Nankör Balili! [QUOTE=pover58;739881]yahudi kafiri savunacak durumda degiliz bunların hepsi müslümanın tek düşmanıdır.yüce allah kuranında bunu söylüyor.elbette yahudi yahudiligini yapacaktır.onun türkiyeye getirilmesi başlı başına bir hatadır kaldıki sivasta oynamasıda hataların en büyügüdür.sivas ona kanat germiş ama o sivastan tek kelime etmemiş.fazla söze gerek yok.[/QUOTE] arkadasim yeryuzunde hepimiz kardesiz olurmu oyle seyler tek kufur edecen bir sey varsa oda israil devleti ve bunu hatirlatigim israil devletini yahudiler bile sevmez israil devleti gercek yahudi degildir bunu herkez biliyo benim yahudi arkadaslarim var onlar muslumanlari seviyor bizde onlari hepimiz kardesiz israil devleti olmadan once yahudi ve araplar ayni topraklarda kardesce yasiyodu simdi ne hale getirdi israil devleti malesef allah belalrini versin butun bunlar amerika oyununa gelmeyelim | 
| 
 Cevap: Nankör Balili! nankör balili ne demek ya ??? sivasspor hakkında olumsuz ne demiş ? onun başına gelmeyen kalmadı yalanmı söylemiş ? | 
| 
 Cevap: Nankör Balili! [QUOTE=yigido_halil_58;739885]arkadasim yeryuzunde hepimiz kardesiz olurmu oyle seyler tek kufur edecen bir sey varsa oda israil devleti ve bunu hatirlatigim israil devletini yahudiler bile sevmez israil devleti gercek yahudi degildir bunu herkez biliyo benim yahudi arkadaslarim var onlar muslumanlari seviyor bizde onlari hepimiz kardesiz israil devleti olmadan once yahudi ve araplar ayni topraklarda kardesce yasiyodu simdi ne hale getirdi israil devleti malesef allah belalrini versin butun bunlar amerika oyununa gelmeyelim[/QUOTE] elmalarla armutları karıştırmayalım beyler !... | 
| 
 Cevap: Nankör Balili! nankörlükle ne alaka ben balilinin bu röportajının çarpıtıldığna eminim oyle olmasa türk vatandaşlgna geçmeyi tercih etmezdi. | 
| 
 Cevap: Nankör Balili! “Türkiye'de hala dostlarım var. İki takım arasında en iyi olanın kazanmasını istiyorum” şeklinde konuştu. ----Herşeyi geçtim de hangi bir Türk futbolcu israil de top oynasa sonra Türkiye ye geri gelse ve kendi ülkesi takımı yerine israilde de dostlarım var iyi olan kazansın diyebilir.Hadi dedi diyelim biz ne yaparız o topçuyu acaba ..... | 
| 
 Cevap: Nankör Balili! Abartmayın ya, ne var adamın dediklerinde? Adamın çeşitli şehirler de nasıl karşılandığını hepiniz biliyorsunuz, yine de adamın arkasından mesnetsiz ve desteksiz atmayı ihmal etmiyorsunuz. Ayıptır, ayıp. Adam alnının son damlasına kadar terini dökerek SİVASSPOR'a faydalı olmuştur. | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:56. |