![]() |
eskisehir mesaisi basladi
[FONT="Arial Black"]Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçında evinde Eskişehirspor’u konuk edecek futbol A takımımızda hazırlıklar bu akşam başladı.[/FONT]
Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay yönetiminde 1 saat 30 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 3 grup halinde 5’e 2 pas çalışması yapan Yiğidolarımız antrenmanın ana bölümünde ise 2 grup halinde yarı sahada çift kale yaptıktan sonra antrenmanı tamamladı. Antrenmanda Adanaspor maçında sakatlanan Ricardo Pedriel Suarez'in yanı sıra Kerim Zengin takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken, Tomas Rada ve Karabükspor maçında sakatlanan Faty çalışmalarda yer almadı. Futbol A takımımız yarın saat 18:00’de kulüp tesislerinde A2 takımımız ile bir hazırlık maçı yapacak. Bu maçta forma giymeyecek futbolcularımız ise saat 11:00’deki antrenmanda yer alacak. Öte yandan Sivas Vali Yardımcısı Kemal Şahin yarın (14 Eylül 2011 Çarşamba) saat 10:45’te kulüp tesislerine gelerek Yönetim Kurulumuzu ziyaret edecek. iste fotgraflar [url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/takimimizda-eskisehir-mesaisi-basladi[/url] |
Cevap: eskisehir mesaisi basladi
Düzel be Kerim kardeşim, ligin başından yetti gariii dedik...
|
karabük maçını gördükten sonra bu takımın kerimede uğurada radayada suarezede ihtiyacı var inşallah çabuk dönerler umarım :confused:rakibin maçı izlenir ona göre önlem alınır kör körüne sahaya çıkmayız sivassporun şampiyonluğa oynadığı dönemde rakip hertürlü analiz ediliyordu rıza hocanın böyle bi elemanı varmı bilmiyorum inşallah vardır rakip en çok hangi kanattan geliyor ortasahada toplar kimde toplanıyor kim pasları daıtıyor ilerde kime çok pas atılıyor bunları bilmek galibiyetin yarısıdır.
|
onu bunu bilmem ne zaman tam kadro olursak o zaman lig baslar bizim icin
ugur oynayabilecek duzeyde sanirim kerim faty rada 2-3 haftalari var en az pedrieli bilemiyorum sakatliklar hakkinda bir duyum aldiysaniz varsa bi bildikleriniz soyleyin lutfen suna bak ya dogru durust kimse aciklamiyo kac haftada duzelirler en az bi tahmin bile yok kulup doktoru nerede ? faty,pedriel,rada,kerim cok oldu insallah artmaz hepsi duzelirler allah acil sifalar versin mamadou diallo yuda unutmayalim belki ligin ikinci yarisina yetisebilir mi ?bilemiyorum siz? ozelikle faty ye cok ihtiyacimiz var bir aciklama yapilsin |
sakatlardan bu hafta bize fayda yok elimizde olanları en iyi şekilde kullanmalıyız bu maçı alacaz taraftar desteği ile
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:14. |