SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kalecisiz Oynamak İstedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32779)

SivasSpor.Com 18.09.2011 20:34

Kalecisiz Oynamak İstedi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/1.kalecisizz.jpg[/IMG]

Sivasspor'un gol umudu olarak sahaya sürdüğü ama kaleyi korumak zorunda kalan Morten Rasmussen de, "İlk yarıda iyi mücadele vardı. Frikikten gol geldi, şansın etkisi vardı. İkinci yarıda skoru dengelemeye çalıştık. Fakat 10 ve 9 kişi kaldıktan sonra skoru dengelemek mümkün olmuyor" dedi.

Kaleye geçmesi sorulan Rasmussen, "Ben atak oyuncusuyum. Çocukken yaptığım çalışmalarda, maçlarda eğlence için kaleye geçiyordum. Burada böyle bir durum olunca takıma yardım etmek için kaleye geçtim" dedi.
Navratil ise, "İlk yarıda iyi oynadığımızı dşünüyoruz ama talihsiz bir gol yedik. İkinci yarı olmaması gereken kırmızı kart oyun dengesini tamamen değiştirdi, bu yüzden beklemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı" diye konuştu.
Eski takımına karşı oynayan ve bir de gol atan Eskişehirsporlu Mehmet Yılrdız ise, "Benim açımdan farklı bir maçtı. Sivasspor'un bendeki yeri farklıdır. Ben Mehmet olduysam bunda Sivasspor'un katkısı büyüktür. Sivasspor ile büyük başarılar yaşadım. Bendeki yeri büyüktür. Maçtan önce ve sonra taraftarın gösterdikleri tepkilere teşekkür ediyorum. Geçen hafta aldığımız 3 puan vardı. Onun anlamı için deplasmanda galip gelmemiz gerekiyordu. Biz yukarılara oynayan bir takım olmak istiyorduk. Maça iyi başladık ve iyi oynayıp haklı galibiyet aldığımızı düşünüyorum" dedi. Kamara ise, farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

[B]KALECİSİZ OYNAMAK İSTEDİ[/B]

Sivasspor'un 3-0 geriye düşmesi ve ardından kaleci Milan Borjan'ın atılması sonrası oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın kalecisiz oynamak istediğini beyan ettiği, ancak hakemin bunu kabul etmeyerek bir süre oyunu başlatmadığı öğrenildi. Çalımbay'ın ikna edilmesi sonrası kaleye golcü Rasmussen geçince oyunun kalan kısmı oynandı.

akifesk 18.09.2011 20:36

Cevap: Kalecisiz Oynamak İstedi

rıza çalımbay sıvadı uzun lafın kısası ...

bayram 18.09.2011 20:41

hey gidi mehmet yıldız heyy geçen sezon bülent abin gitti diye sivasta oynamadın bir gol bile atmadan kendini sattın sivas seni marka yaptı ama seni adam yapamamış

HALIL 18.09.2011 20:44

riza calimbay apacik gosterdi ki kontrolu cabuk kaybediyo boyle olmamasi gerek sen yerinde transferler iyi futbol oynatan bir takim yaratsaydin butun bunlar olmazdi

simdi riza hoca senden bir istegim var bu isin altindan kalkabileckmisin yoksa fissss mi hemen acikla bizde yolumuza devam edelim oyleyse gec olmadan bize bir iyilik yap

akifesk 18.09.2011 20:50

adam gibi transfer yok gelenlerın yarısı çürük yarısıda trışka..

yönetim yok . başkan içerde ne yaptığını kimse bılmıyor..

ee bırde futboldan anlamayan Rıza Çalımbayyy..

rezalettt resmenn

hiko58 18.09.2011 21:08

rıza çalımbay hakkında kötü şeyler yazmak istemiyordum ama artık bıçak kemiğe dayandı. kardeşim transferi yaptın oyuncunu aldın. bu nasıl futbol bu nasıl takım. sen geldiğinden bu yana sivassporun futbolunda gelişme olmadı geçen sezon zar zor düşme hattından çıktık. bu yıl iki maç ve ikisindede fiyasko. hakeme bişey deme hayrettin hatalı. neden böyle futbol oynatıyorsun madem tehlikeli durum o zaman defansa ağırlık ver. büloyu arar duruma geldik. rıza hoca ya mantaliteni değiştir yada çek git. başka yolu yok bunun sivasın durumu tehlike. böyle takımda olmaz böyle futbolda olmaz. kötü giden maçtan sonra hep futbolcuyu suçluyorsun. hiçmi senin kabahatin yok. çevrendeki hocalara bak herkes değişim içinde bir sen değişmiyorsun.

bulentt07 18.09.2011 21:31

rıza hocaya geldigi günden beri karsı olanlar sivassporun bu halinden memnun olmuslardır ama sizin gibi irlandalılara söyleyim bu İş daha bitmedi.Rıza hocaya sallayana kadar hakemi futbolcuyu elestirin adam napsın.giderse ortada kalır bu takım hikmet karaman salakmı sivassporu basına bela etsin. Bu takıma kimse talip olmaz.

subasi29 18.09.2011 21:36

hakemi kaleye gecirmek gerekirdi,yaptigi rezaleti birde kendi yasasaydi belki anlardi

adres58 18.09.2011 21:41

[QUOTE=subasi29;742407]hakemi kaleye gecirmek gerekirdi,yaptigi rezaleti birde kendi yasasaydi belki anlardi[/QUOTE]

Ben özellikle 2 sezondur hakemleri yakından takip ediyorum. Bu haftaki ve geçen haftaki hakemler kadar eyyamcı ve tetikçi hakem görmedim. Kitap ve kanununu arkasına alan satırla ellerinde doğarma yapıyorlar. Böyle bir şey yok. Ayrıca Eskişehir de çok iyi bir kadroya sahip onlarıda tebrik etmek lazım. 2 kansız (Tello ve Batuhan) haricinde üzerimize adeta gelmediler. Rahat 8-10 olacak bir maçtı. Helal olsun demek lazım ama hakemler maalesef bu sene kırmızı kalemlik yapmışlar.

DOGU_BEY 18.09.2011 21:44

[B]takım kötüdür berbattır bu bizim iç meselemeiz...ama elin hakem ünavnlı cibiliyetsizleri 2 hafatdır istediği gibi at koşturuyor, uyduruk kararlar veriyor...bu ise herkesin gözü önündeki bir intikam politikasıdır, yönetim uyuma derhal bu 2 adi için girişimde bulun...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:39.