![]() |
Yeni Yönetim Yeni Baskan
Duygusalliga yer yok arkadaslar bence acilen olagan üstü genel kurul yapilsin yeni yönetim yeni baskan secilsin böyle bassiz baskansiz ligde 1 mac bile kazanamayiz masaya yumrugunu vuracak yöneticiler lazim bakin fenerbahce 25 eylülde yeni baskanini seciyor sivasa sahip cikacak sivasli isadamlari vardir elbet o yüzden yeni yönetim yeni baskan olmasi lazim bu yönetimle bu is yürümez temiz bir sayfa acip herseye yeniden baslamaliyiz ne dersiniz.
|
Cevap: Yeni Yönetim Yeni Baskan
Başkan dönene kadar bu takım küme düşer bir şey yapılması lazım
|
[QUOTE=noname87;742816]Başkan dönene kadar bu takım küme düşer bir şey yapılması lazım[/QUOTE]
daha neyin ne olacagi belli degil nezaman mahkeme kurulacak kurulsa bile berat edecekmi |
vallaha ne olacagimiz belli degil ne yapacaklarsa yapsinlar artik biz biktik
|
bencede yeni yönetim şart ama önceki yönetimler ilgili (rıza hoca hariç) hepsini kovulmalı temizlik yapılmalı
|
bir söz vardir kurumlar klaici insanlar gecicidir diye o yüzden sivasspor kalici ama yönetimler gecici fenerbahcede yeni baskanini secerse süper ligde tek biz kalacagiz baskansiz
|
bencede o zaman sart baskansiz kalmak kotu herkez hakkini yer o zaman
|
Geçici başkan kalıcı teknik direktör lazım bu takıma
|
Güzel bir noktaya değinmişsin kardeş.Mecnun Odyakmaz aklansa bile artık başkanlık yapamaz.Bu takıma yeni bir başkan ve yönetim kurulu lazım.Bakın bunu dediğimizde hainler başkanı satttınız oluyor.Bu takıma mutlaka yeni bir başkan lazım!
|
[QUOTE=bugra5858;742843]Güzel bir noktaya değinmişsin kardeş.Mecnun Odyakmaz aklansa bile artık başkanlık yapamaz.Bu takıma yeni bir başkan ve yönetim kurulu lazım.Bakın bunu dediğimizde hainler başkanı satttınız oluyor.Bu takıma mutlaka yeni bir başkan lazım![/QUOTE]
herkes yorumunda hürdür burda kimse kimseyi satmiyor en akilcil bir cözüm üretmeye ve en mantikli yol olan yeni ve degisik bir yönetimin bu sehire ve bu takima sart oldugunu belirtmek |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:51. |