![]() |
Canımız çok yandı yeter artık!”
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=29951&token=21042][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29951&token=21042[/img][/url]
Sivasspor'un oynadığı 2 maçta da hakemlerin yanlış kararlar vererek takımın yenilmesine zemin hazırlaması, Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar'ı adeta isyan ettirdi. Kulüpler Birliğinin Genel Kurulu için dün Ankara'ya giden Sarılar, kulüp başkan ve yöneticilerinin yer aldığı toplantıda “ Geride kalan iki maçta da hakemler canımızı çok yaktı. Yeter artık bu kadar yapılanlar. Bir şeylerin hesabıyla bu yanlış yapılıyorsa bizlerin, futbolcuların ve teknik heyetin emeği ne olacak? Temiz futbol deniyor, ama zarar gören mağdur olan hep biz oluyoruz. Bir takımın başına ancak bir sezon boyunca gelebilecek hakem hataları, bizim başımıza iki maçta geldi. Özellikle Barış Şimşek'in iyi niyetli maç yönettiğine inanmıyorum. Kulüpler Birliği olarak bu konuda sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi. Başkanvekili Sarılar'ın bu açıklaması üzerine başta İlhan Cavcav ve Kulüpler Birliğinin yeni Başkanı Yıldırım Demirören, hakemler konusunda gerekli girişimlerde bulunacaklarını ve kamuoyuna açıklama yapacaklarını söyledi. Öte yandan, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun da telefonla aranarak Sivasspor camiasının yaşadığı sıkıntının dile getirildiği de belirtildi. Hürdoğan. |
Cevap: Canımız çok yandı yeter artık!
inşallah gereken yapılır yoksa bu tip hakemlerin birisi elimizde kalacak
|
Cevap: Canımız çok yandı yeter artık!”
Bir şey çıkacağını sanmıyorum...
|
Barış ŞİMŞEK sen hakemmisin,yok sa başka bir şey mi ?
|
Dandini dandini destana danalar girmis bostana
|
dogru soylemissin ama yonetim sivassporun basi bos oldugunu gostermemesi lazim yeni baskan secilsin ne bilim bir seyler yapin siz nasil yoneticisiniz mac geceli 3 gun olmus daha yeni aciklama yapiyorsunuz
|
çok da umrundaydı sanki yıldırım demırörenın mhk başkanının...
|
Bizim canımızı yakanın canı yansın..
|
:mad:geçen yıl tüm sezon trobzonun başına gelenler bize 2 maçta geldi canımız fena yakıldı onlarında canı yanar inşallah herkes bu işten ekmek yiyor işlerini hakkaniyetle yapmaları gerekir türk futbolunun pisliğini üzerimizde temizlemeye kalkışmasın kimse bunun ,işaretini gördüm yönetimin konuşmasını olumlu buluyorum yinede bişey olacağını sanmıyorum KIŞ KIŞLIĞINI PUŞT PUŞLUĞUNU YAPAR böyle devam eder :mad:
|
[QUOTE=Çılgın Türk;743209]Dandini dandini destana danalar girmis bostana[/QUOTE]
Pes vallaha. Sivassporun düzelmesi için yapılan her hamle, her kenetlenme, birlik beraberlik mesajı seni üzüyor sanki. Sanki herkes istifa etse ve Sivassporun kapısına kilit vurulsa mutlu olacaksın. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:43. |