![]() |
Forvet hattımız kimlerden oluşmalı ?
önümüzdeki haftalarda pedrielinde sakatlığının düzelmesinden sonra forvette forma savaşı başlayacak sizce forvet hattımızı kimler oluşturmalı
Eneramo-Rasmussen Eneramo-Pedriel Rasmussen-Pedriel |
Cevap: Forvet hattımız kimlerden oluşmalı ?
ben C diyorum :D
|
her 3'ude ben oy veremicem biraz dusunmem lazim ;)
|
Rasmussen tek, arkasında Eneramo
|
ben tabiki c diyorum:rolleyes:
|
pedrodan forvet olmaz ancak sışırme oynarsak son dk larda işimıze yarar yoksa maç içnde pek lazım olmuyor pedro çalım atamıyor adam eksıltemıyor ahh mehmet yıldız kalsaydı bıde musa aydın tam işimeze yarıycak adamlardı su an kı kadro da
|
Bu Pedriel'de ne buldunuz.2.ig futbolcusu.
|
[QUOTE=dogan5880;744264]pedrodan forvet olmaz ancak sışırme oynarsak son dk larda işimıze yarar yoksa maç içnde pek lazım olmuyor pedro çalım atamıyor adam eksıltemıyor ahh mehmet yıldız kalsaydı bıde musa aydın tam işimeze yarıycak adamlardı su an kı kadro da[/QUOTE]
işte gercek futbol bilgisi (!).. pedrıel den forvet olmaz mıs,ne cok bılıosun yaa..pedrıel eneramoya gore teknık acıdan daha etkılı ve son vurusları tum futbolculara gore daha yeteneklı..sadece mac eksıgı ve sureklılıgı yok bundakı suc da hocanın...her mac 70 dk oynat bu adamı hermacta gol atmazssa bısey demıyorum senden de dırek ozur dılerımm... |
ınşallah atarda ben senın ellerınden operım kardeşım
|
Düsünmeye ilk gerek yok tabiki [B]A[/B] RASMUSSEN-ENERAMO IKILISI.
Pedriel zaten suan hafif sakatliig var ve o Yedek Forvet olmali ve oyuna sonradan girmeli. Ayrica tabiki macada bagli. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:21. |