SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Sivasli Ömer Türk Milli Takiminda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32835)

HALIL 26.09.2011 21:04

Sivasli Ömer Türk Milli Takiminda

Ömer Toprak kararını verdi!Almanya Bundesliga'da Bayer Leverkusen forması giyen Ömer Toprak, Alman basınına yaptığı açıklamayla Türk Milli Takımı'nda forma giymeyi seçtiğini açıkladı.

Bayer Leverkusen'in genç ve yetenekli defans oyuncusu Ömer Toprak, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı.

Alman basınına açıklamalar yapan Toprak, "Çok uzun süre düşündüm ve benim için zor bir karar oldu. Yakın çevrem ve ailemle görüştükten sonra en doğru kararın Türkiye'yi seçmek olacağına karar verdim. Almanya'nın benim için önemi büyük. Ancak kalbimin sesini dinledim ve Türkiye'yi tercih ettim" dedi.

2009 yılnda karting yaparken kaza geçirip uzun bir süre sahalardan uzak kalan oyuncu, bu dönemde Türk Milli Takım yetkililerinin kendisiyle yakından ilgilendiklerini ve verdiği kararda bunun da büyük bir önemi olduğunu belirtti.

Ömer Toprak kimdir?

Toprak, futbola TSB Ravensburg'un altyapısında başladı.2005'te Freiburg'a geçerek uzun süreli Freiburg kariyerine başladı. 2 yıllık altyapı kariyerinden sonra 2007'de profesyonel sözleşme imzaladı. Freiburg'da 68 maça çıkan oyuncu 4 de gol attı. 2011-12 sezonunda se Bundesliga ikincisi Bayer Leverkusen, 3 milyon euroluk bedelle genç oyuncuyu renklerine bağladı. Kendisi halen Leverkusen forması giymekte.

sivasli nede olsa yamuk yapmaz :D

Metal Gear 26.09.2011 21:11

Cevap: sivasli omer turk milli takiminda

Önceki sezon Sivasspor'da oynayan Harun Toprak'ın kardeşi..Sivas-Merkez Koyuncu köyünden..

Morten58 26.09.2011 21:22

Cevap: Sivasli Ömer Türk Milli Takiminda

En dogrusunu yapti Ömer Topram nede olsa Sivasli,yanliz Harun Toprak Ömer Toprakin abisine hic sans tanimadik.

YİGİDOKENTLİ 26.09.2011 21:54

Nede olsa sivasli nede olsa 58 kaninda sivaslilik olanin kalbimde vatan ve bayrak sevdasi olur helal olsun yigidoya,

şarkışla 58 26.09.2011 22:49

Bizde olsa adamı hain ilan ederiz.Yani topçu Türkiye de yetişse sonra da Alman Milli takımını seçse hain deriz.Bizde tam beleşçiyiz Almanlar yetiştirsin biz kapalım.

migroArmis 26.09.2011 23:49

Miili takıma davet edildimi bu futbolcu hiç?

kiNgSiZe58 27.09.2011 00:42

Ne de Olsa SIVASLI!!

DoomsDay58 27.09.2011 01:45

İnşallah başarılı olur ve bi gün zor ama Sivassporda da görmek isterim :D

kempes 27.09.2011 09:09

yiğido kardeşimize yürekten başarılar dileriz, dünyanın her yerinde aynıyız, şartlar ve mekan bizi değiştiremez...

sivaslıadem 27.09.2011 10:00

İLBEYLİ'den
ben almanyayı secti diye bliyodum hatta
bu haber iyi ldu işte
stoperde skıntımız oluyor bazen
milli takım adına iyi bir gelişme

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:39.