SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yigido Eski Günlerine Mi Dönüyor ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32960)

SivasSpor.Com 18.10.2011 18:21

Yigido Eski Günlerine Mi Dönüyor ?

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//kadro/1.tmkdroo.jpg[/IMG]

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oynadığı son dört lig maçında da yenilgi yüzü görmeyerek eski günlerini hatırlattı.Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, son 4 lig maçında yenilgi yüzü görmedi.

Ligde en son yenilgisini 2. haftada sahasında 29 gün önce Eskişehirspor'a karşı 4-0'lık skorla alan Sivasspor, son 4 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Eskişehirspor mağlubiyetinin ardından deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 ve Bursaspor'u iç sahada 3-0 yenmeyi başaran Sivasspor, Medical Park Antalyaspor ile dış sahada 2-2, Gaziantepspor ile de evinde 0-0 berabere kaldı. Son 4 maçında rakip fileleri 7 kez havalandıran kırmızı-beyazlı ekip, kalesinde ise 3 gol gördü.

Ligde geride kalan 6 maçın 2'sinden galibiyetle, 2'sinden beraberlikle, 2'sinden mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, sezona deplasmanda Kardemir Karabükspor karşısında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle başlamıştı.

Sivasspor, 7. hafta deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Gaziantepspor maçının ardından dün yenileme idmanı yapan Sivassporlu futbolculara 1 gün izin verildi. Bugün izin yapacak olan futbolcular, yarın kulüp tesislerinde saat 17.00'de toplanarak Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayacak.

AA

t.kilicer 18.10.2011 19:08

Cevap: Yigido Eski Günlerine Mi Dönüyor ?

özledik be eski günlerdeki sevinci ali samiyende sevinç çıglıkları atmayı(gerçi ali samiyen kalmadı)neyse tt arenada coşarız

HALIL 18.10.2011 19:26

nazar etmeyin ne olur insallah deyin ! :D

eyupk 18.10.2011 19:32

neden olmasın, hızla toparlanma aşamasındayız, bu takım eski günlerine kavuşacaktır inşallah.

poolat58 18.10.2011 19:33

şu gayseri ile hamsisporun üstünde olalımda ben başka birşey istemiyorum.gönül isterdiki eskiden olduğu gibi şampiyonluklara koşalım ama zor be dostum...........

58 Genç Yiğido 18.10.2011 20:04

evet dönüyoruzz ama yavaş yavaş çünkü takımda yeni bir yapılanma var gayseri,mersin ve bjk maçları bizim için çok önemli bi deneme olacak en az 5 puan çıkarmalıyızki kim olduğumuzu gösterelim

selimdelen 18.10.2011 20:37

hıc eskı gunlere donecek dıye dusunmeye gerek yok herkez sezon baslamadan once rıza hocanın hedefını bılıyor hedef eskı gunler degıl ılk on :(

sero58 18.10.2011 21:17

Arkadaşlar böyle yorumlar yazıyorsunuz daha sonra takım bir hafta maç kaybediyor feryat figan kopuyor.hemen küme düşeriz bu sene,Rıza hoca ile yola devam edilmesi hata gibi tutarsız yorumlar yazıyor herkes.
Eski günlere felan dönme durumu ben görmüyorum sadece orta halli bir durum var takımımızın üzerinde (ne kötü ne iyi takımımız)
Eger eski günlere dönmüş olsa şimdi İBB nin yerinde biz olurduk..

DOGU_BEY 18.10.2011 21:18

[B]elbette özledik o güzel günleri...bir şehri tümüyle değiştiren, bizlere hayal edemeyeceğimiz şeyleri yaşatan takımımızı çok özledik...şu anda geçiş aşamasındayız kötü günleri geride bırakmak üzereyiz...tahminim gelecek seneden itibaren özlediğimiz günlere tekrar adım atacağız...şimdi başarıları da başarısızlıkları da abartmadan ölçülü ve sağlam adımlarla devam etmeliyiz...[/B]

Morten58 18.10.2011 21:26

Evet Sivasspor eski günlere yavas yavas dönüyor! Insallah gelecek 5 Macta en az 13 Puan toplar o zaman eski günlere tam döneriz!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23.