SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yigido Evinde Gol Yemiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33074)

SivasSpor.Com 05.11.2011 10:15

Yigido Evinde Gol Yemiyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.navroo.jpg[/IMG]

Sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 yenen Sivasspor, ligdeki son 4 iç saha maçında kalesinde gol görmedi.

Süper Lig'de bu sezon evindeki ilk maçta Eskişehirspor'a 4-0 mağlup olan Sivasspor, daha sonra sahasında oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alırken kalesinde hiç gol görmedi.

Kırmızı-beyazlı takım evinde oynadığı son 4 karşılaşmada Bursaspor'u 3-0, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 ve Fenerbahçe'yi 2-0 yenip Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı.

Yusuf Çevik 05.11.2011 10:18

Cevap: Yigido Evinde Gol Yemiyor

[B]Ligin en çok gol yiyen 2.takımıyız ama,ligin en çokda gol atan takımları arasındayız.Bu çok önemli bir istikrar.

inşALLAH her geçen haftalarda,yukarılara tırmanacağız.Böyle önemli puanlara çok ihtiyacımız var.

Haftaya yine evimizdeyiz,yine 1 hafta bizim için avantaj.Lige verilen arayıda çok iyi bir şekilde değerlendirip,Gençlerbirliği`ne puan vermeden evine yollamalıyız.[/B]

Morten58 05.11.2011 10:40

Sivasspor elbet gol yemez Savunmayida Ofansida birlik ve beraberlik'de yaptik ve gol yemeden gercek YIGIDO gibi mücadale ederek maci sonuna kadar hak ederek kazandik. Sivassporumuzun Süper Ligde yenemeyecegi Takim yok herzaman böyle onyarsak ki inaniyorum oynayacagiz Galatasay'ida yeneriz, Gencleri'de yeneriz ve Trabzonspor'u da yeneriz. Sivassporumuz Süper Ligde fizik gücü en iyi olan tek Takim bunu Riza Hocamiz'in iyi Antremanlarina ve Hocanin kafasinda Teknik'e bagliyorum. Sivassporumuz gercekten Lige iyi hazirlandi iyi Trasnferler yapti cok pahali olmasada ve bunun karsilindada güzel galibiyetler yasatti Sivassporumuz 4 Eylül Bursa'Ya 3-0 ve Fenerbahce 2-0 kazandigimiz maclarda. Ve Eskisehir ve Besiktas maclarinda hakem büyük rol oynmisti. Sonra Kayserispor-Sivasspor macinda mac öncesi Sivasli Oyuncular alt yazida 3 Takim kümeye düsürüldügü görmüs ve sok olmus ve piskolojik acidan maci farkli kaybetti. Yani anlatmak istedigim konu Sivasspor bazi maclarda sahipsiz kaldi bazi maclarda baski altinda oldu ama Allah'a cok sükür bu sorunlari Taraftarlarimizin destegi ile Hocamizin ve Teknik Ekibin yardimlariyla bu sezon sorun yasamayacagiz ve yasamayiz insallah.

Yani ben Sivasspor hep cikin yine bos alanlar gördüm Televizyonda Kale arkasinda bu olmasin lütfen Yigidolarimiza sahip cikalim.

Son olarak Sivassporumuz sampiyonluga ondadigi sezonlarda ve Bursa ve Fener macindada fark görülmüstür ben gördüm.

Ben inaniyorum zaten futbolda birinci faktör inanmak,calismak kendine güvenmek,pes etmemektir.

Cok Tesekkür ederim!

[B]Anadolun yillarca süren suskunlugunun Ciglidir Sivasporrrrrrr![/B]

58 SiVaSıM 58 05.11.2011 11:35

gol atacak takım yokki BURASI SİVAS BURDAN ÇIKIŞ YOK !!!!!!! ANADOLUNUN EN ZOR DEPLASMANI SİVASDIR

hasanim58 05.11.2011 16:03

sivassporun gucunu bilen biliyo merak etmeyin yigidolar gecen yillarda sivasa gelen takimlarin futbolculari titrerdi 4 eylule girerken sanssizliklar bahsizliklar bi turlu yakamizi birakmadi cok kotu gunler yasadik sivasspor camiasi olarak ama eminimki o kara bulutlar gidecektir ustumuzden cok sukur iyi bir takim olduk istekli yurekli yine korku salmaya basladik yine titretecez ALLAH in izniyle adin baska sanin baska formanda ki rengin bambaska canim SIVASSPORUMMMMM

58MUAMMER58 05.11.2011 18:06

sivasspor defansında istikrar olmadığı için genel olarak çok gol yedik bunda kayseri eskişehir bjk maçlarındaki boşa yediğimiz goller yüzünden toplam 13 gol yedik bu maçlarda evimizde oynadığımız maçlarda gol yemememizin nedeni rakiplere top yüzü göstermiyoruz pres yapıyoruz bide oyuncular hem defansa hem ofansa katkıda bulunuyor ondan yemiyoruz inşallahda yemeyiz.

KIZILCAN 05.11.2011 18:20

Takım iyi olsa da son 2 senede yaşananlar yüzünden bu sene de düşermiyiz korkusunu atamadım üstümden.Kendi sahamızda iyiyiz ama deplasmanda alınacak beraberlikler bile yerimizi sağlamlaştırır.

infial§ 05.11.2011 18:59

fenev maçında once ustune basarak soylemıstım sahamızda bızı yenecek takım yok(hakem faciası hariç)es-es maçını unutamıyorum karaktersız'ın bırı çıktı mahvettı maçı.

zaralı19 05.11.2011 19:03

ben ilk baştan beri dedim bjk fener ve trabzonu yeneceğiz demiştim bjk hakem saolsun ama feneri yendik sıra trabzonda.

şarkışla 58 06.11.2011 05:13

Sahamızda son 4 maçtır gol yemedik ama yedik mi de 4-6 yiyoruz.İşte bu dengesizliği kaldırmak gerek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:05.