![]() |
Zara, zor sınavında
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=33801&token=22032][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33801&token=22032[/img][/url]
[B]Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Zara Belediyespor Kırşehir deplasmanına gitti. Yarın saat 13.30 da Kırşehir Ahi stadyumunda yapılacak olan karşılaşmadan "deplasman fatihi" temsilcimizin, yine 3 puanla dönmesi bekleniyor. Zara Belediyespor Teknik Direktörü Ahat Kömürlüoğlu, "Biz sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Bu haftaya kadar oynadığımız 3 deplasman maçını da kazandık. Bu haftayıda kazanmak istiyoruz, ancak rakibmizin de gücü biliniyor, onlarda bu hafta deplasmanda kazandı. Seyir zevki güzel bir karşılaşma olacağını ümit ediyorum Hak edenin kazanacağına inanıyorum" dedi. 14 puanla, Lider 68 Yeni Aksaraysporun 3 puan arkasında ve 4. sırada bulunan temsilcimize zor sınavında başarılar diliyoruz.[/B] |
Cevap: Zara, zor sınavında
[B][I]Sivasspor'un maçı 13.00 de,4 Eylül Belediyespor'un maçı 13.30 da, Zara Belediyespor'un maçı 13.30 da,İl Özel İdarespor'un maçı 13.30 da..
Sivasspor ve İl Özel İdarespor içerde diğer iki takımımızda dışarda oynuyor.Sivası temsil eden dört takımımızın oynayacağı maçları aynı saate ayarlayan TFF ye helal olsun bukadarda olmazki... Sivasspor'a ve İl Özel İdarespor'a içerdeki maçlarında,4 Eylül Belediyespor'a ve Zara Belediyespor'a da dışardaki maçlarında başarılar dilerim. Aynı gün ve aynı saatte oynanacak dört maçımızıda dörtte dört yaparak galibiyetle kapatsak ne güzel olur..[/I][/B] |
Ahat hocamızın oyun anlayışını çok beğeniyorum. Lig uzun bir maraton. Ne olursa olsun Sivasımızı temsil eden takımlar bizimdir mantığı ile desteklemeliyiz. Üç beş çapulcunun yaptıkları bir camiayı kapsamaz.
Onun için diyorumki '[B]'Adında Sivas geçen tüm takımlarımıza can-ı gönülden başarılar temenni ediyorum''[/B] Uşak, Sivaslı hariç :D |
Başarılar takımımıza ...
|
[B]Zara iyi istikrarı yakaladı.inşALLAH bu istikrarın devamını bu maçtada gösterir.:) Başarıları Zara.[/B]
|
[QUOTE=Rallim58;752025][url=http://resimzade.com/Show.html?i=33801&token=22032][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33801&token=22032[/img][/url]
[B]Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Zara Belediyespor Kırşehir deplasmanına gitti. Yarın saat 13.30 da Kırşehir Ahi stadyumunda yapılacak olan karşılaşmadan "deplasman fatihi" temsilcimizin, yine 3 puanla dönmesi bekleniyor. Zara Belediyespor Teknik Direktörü Ahat Kömürlüoğlu, "Biz sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Bu haftaya kadar oynadığımız 3 deplasman maçını da kazandık. Bu haftayıda kazanmak istiyoruz, ancak rakibmizin de gücü biliniyor, onlarda bu hafta deplasmanda kazandı. Seyir zevki güzel bir karşılaşma olacağını ümit ediyorum Hak edenin kazanacağına inanıyorum" dedi. Ahat,a ve zara ya basarilar |
kazanacağız başka uolu yok 4x4 inşallah
|
[QUOTE=Salim58;752032][B][I]Sivasspor'un maçı 13.00 de,4 Eylül Belediyespor'un maçı 13.30 da, Zara Belediyespor'un maçı 13.30 da,İl Özel İdarespor'un maçı 13.30 da..
Sivasspor ve İl Özel İdarespor içerde diğer iki takımımızda dışarda oynuyor.Sivası temsil eden dört takımımızın oynayacağı maçları aynı saate ayarlayan TFF ye helal olsun bukadarda olmazki... Sivasspor'a ve İl Özel İdarespor'a içerdeki maçlarında,4 Eylül Belediyespor'a ve Zara Belediyespor'a da dışardaki maçlarında başarılar dilerim. Aynı gün ve aynı saatte oynanacak dört maçımızıda dörtte dört yaparak galibiyetle kapatsak ne güzel olur..[/I][/B][/QUOTE] HEPSİNİN AYNI ANDA OLMASI ÇOK KÖTÜ OLDU |
Başta Sivasspor'umuz olmak üzere, diğer takımlarımızında bu hafta kazanmasını çok istiyorum. Şöyle hepside galibiyet alsa, voleybol takımımızda yense de bu haftayı gururla geçirsek.
Zaraspor'a başarılar diliyorum... . |
[B]Sivasspor maçına gidecek olan Zara'lılardan ( Fener maçındaki istenmeyen görüntülerin silinmesi adına ) anlamlı bir pankart bekliyorum. Umarım yanıltmazlar beni ...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:04. |