SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Öğretmenler Günü Kutlu Olsun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33167)

eyuphulagu 24.11.2011 00:22

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Türkiye'nin her yerinde;köylerde kasabalarda,doğuda,güneydoğu da zor şartlarda görev yapan öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

sivaslıadem 24.11.2011 00:32

Cevap: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

yeri geldi anne yerine koyduk yeri geldi baba yerine koyduk
Anne babadan sonra hayatımıza yön veren pek kıymetli öğretmenlerimize buradan selamlarimizı iletiyoruz
Yeniden öğretmenler gününe ulaşmak dileğiyle

58akif34 24.11.2011 06:54

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

Salim58 24.11.2011 07:11

[B][I]Van depreminde kaybettiğimiz 75 öğretmenimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.

Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..[/I][/B]

adres58 24.11.2011 07:29

Ayrıca sitemizdeki tüm öğretmen arkadaşlarımın da güzel gününü kutlarım...

Rallim58 24.11.2011 08:28

[B]İlkokulda anne-baba, Lisede ağabey, Üniiversite de ise arkadaş görevini başarı ile tamamlayan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum.

Aslında buradan günün önemine binaen, üyelerimiz öğretmen isismelrini de belirterek direk selam gönderilmesi sağlansa daha etkin olur düşüncesindeyim.

Bu vesile ile, merhum babamın görevi gereği bulunduğumuz Zara'da, 70'li yılların başında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu aklıma geliyor. İlkokul Müdürü İbrahim Kaçaklar, Nuri Çakmaklar (Kel Nuri'ler:)) Hatice Sevim/Erdem'ler, Hocalarım ellerinizden öpüyorum...
[/B]

infial§ 24.11.2011 09:33

oğretmenlık son zamanlar da çılelı,sabır ısteyen bı meslek halıne geldı,kadro bekleyenler,atama bekleyenler, 24 kasımda ogretmen adayları yemın edıp goreve başlar,

COBANSARAYLI 24.11.2011 09:55

Tüm yigido ve yigide ögretmenlerin ögretmenler günü kutlu olsun

Ferhat06 24.11.2011 10:30

[QUOTE=Rallim58;752705][B]İlkokulda anne-baba, Lisede ağabey, Üniiversite de ise arkadaş görevini başarı ile tamamlayan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum.

Aslında buradan günün önemine binaen, üyelerimiz öğretmen isismelrini de belirterek direk selam gönderilmesi sağlansa daha etkin olur düşüncesindeyim.

Bu vesile ile, merhum babamın görevi gereği bulunduğumuz Zara'da, 70'li yılların başında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu aklıma geliyor. İlkokul Müdürü İbrahim Kaçaklar, Nuri Çakmaklar (Kel Nuri'ler:)) Hatice Sevim/Erdem'ler, Hocalarım ellerinizden öpüyorum...
[/B][/QUOTE]

Ben de ilk öğretmenim aynı zamanda komşumuzdu ÖMER CAHİT YILDIZ a saygılarımı sunarım.Ablam dahil tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Del Piero 24.11.2011 12:17

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:42.