SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BEŞİKTAŞ BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3319)

SivasSpor.Com 09.11.2005 19:47

BEŞİKTAŞ BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ

Sivasspor Yönetimi, önceki gün yaptığı Yönetim Kurulu toplantısı ile bilet fiyatlarında indirime gitti.

Bilet fiyatlarının ilimiz koşullarına göre yüksek olduğu kanaatinde birleşen Sivasspor Yönetim Kurulu bundan sonraki maçlarda bilet fiyatlarını daha aşağı çekme kararı aldı. İlimizdeki herkesin maçları izleyebilmesi için böyle bir indirime giden Yönetim Kurulu, bundan sonraki derbi maçların bilet fiyatlarını belirledi.

Ankaraspor maçının ardından 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Beşiktaş maçını Fenerbahçe maçını oranla daha aşağı çeken Yönetim Kurulu, kale arkası tribünleri 15 YTl (milyon) Maraton tribünleri ise 25 YTL (milyon) olarak

twity_58 09.11.2005 19:58

[B][COLOR="Red"]güzel bir dusunce ve yerınde bır karar herhalde her kesıme ulasmak adına...besıktas macı kolay gıbı gözukuyor ınsallah besıktas böle devam ederde gulen taraf bız oluruzz..:)[/COLOR][/B]

Arif Coşkun 09.11.2005 20:01

Biletlerin fiyatı çok makul.Beşiktaşı sahamızda yenmemiz lazım prestişimiz için bu şart.Başarılar.

Er58Ol 09.11.2005 20:04

güzel görüntülere devam sinyalleri geliyor ,,,,4 eylül ateşli taraftarıyla adından sıkça söz ettirecek ALEM BİLİYOR YİĞİDOYU,,BİR DE ŞU 150 DEV BAYRAK BİR ARADA SALLANDIMI ARTI MEŞALELER OOOOOOOOOFFFFFFFFFF TADINDAN YENMEZ TRİBÜNLERİ SEYRET ,,,,,,SES KES YİĞİDOYU DİNLE

Arif Coşkun 09.11.2005 20:29

[QUOTE=Er58Ol]güzel görüntülere devam sinyalleri geliyor ,,,,4 eylül ateşli taraftarıyla adından sıkça söz ettirecek ALEM BİLİYOR YİĞİDOYU,,BİR DE ŞU 150 DEV BAYRAK BİR ARADA SALLANDIMI ARTI MEŞALELER OOOOOOOOOFFFFFFFFFF TADINDAN YENMEZ TRİBÜNLERİ SEYRET ,,,,,,SES KES YİĞİDOYU DİNLE[/QUOTE]
Bayraklar inşallah bulunurda ,150 adet dev bayrak adağıtıyor başkan maçta.Ortada bayrak yok. İnşallah birdahaki maçta görürüz o bayrakları.

GeCeVeMaVi58pRf 09.11.2005 20:29

[b]iyi gitgide bilet fiyatları düşüyor inşallah beşiktas macındada stad dolar[/b]

drummer 09.11.2005 22:26

fener maçına göre daha iyi fiyatlar

dogukan58 09.11.2005 22:32

İSTANBULDAN MAÇA GİDEMEYECEKLER OLARAK MAÇI TOPLU İZLESEK NASIL OLUR ...BENİM TAVSİYEM ÇEMBERLİTAŞTA SAFAK SİNEMASINDA BEYAZ PERDEDE 1000 KİŞİLİK SALONUYLA TAM BİZE GÖRE HEM AİLE OLARAKTA UYĞUN Bİ MEKAN GİRİŞ 3 YTL ............BENİMKİSİ Bİ TAVSİYE

GuNaY 10.11.2005 01:01

[B]milyon dolarların döndüğü ligde 5-10 ytl'yi klübümüzden çok görürsek sonrasında nasıl başarı bekleyebiliriz???
fiyatlar gayet uygun... boş kalmayacağından eminim stadın!!![/B]

gercek58li 10.11.2005 02:05

LAFIM MECLISTEN DISARI!!

ARTIK BU SAATTE BU BILET FIYATLARINI DA COK GÖRENLER GITSIN EVINE OTURSUN.........DIZININ DIBINDE.
HA GIDERKENDE O PARAYA 1 KILO CEKIRDEK ALSIN!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:06.