![]() |
Torric Jebrin Takım Arıyor!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'la olan sözleşmesini bir süre önce fesheden Ganalı oyuncu [B]Torric Jebrin, öncelikli tercihinin Spor Toto Süper Lig[/B]'de oynamak olduğunu bildirdi..
Jebrin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, [B]İtalyan ekipleri İnter ve Udinese'den teklifler geldiğini[/B], ancak görüşmelerin henüz tam anlamıyla ciddiyet kazanmadığını söyledi. Yaklaşık bir yıldır Türkiye'de olduğunu ifade eden Jebrin, ''İlk kez Gana dışında bu kadar uzun süre kaldım ve buraya gerçek anlamda bağlandım. Öncelikle tercihim, Spor Toto Süper Lig takımında bir süre görev almak ve çıkışıma devam etmek. Bucaspor'da ayrıldıktan sonra [B]S[/B][B]por Toto Süper Lig'den üç ekiple masaya oturdum ve görüşmelerim devam ediyor. Kararımı en kısa sürede vereceğim'[/B]' dedi. [B][FONT="Comic Sans MS"]Not:Umarim 3 ekipten biri bizizdir..Malum bonservisi elinde 20 yasında bir oyuncu kacirilmamamli..Hele yabancı sınırıda yokken..[/FONT][/B] |
Cevap: Torric Jebrin Takım Arıyor!
bencede alalım alalım:D
|
hayırlısı olsun almak yetmez kumaşı iyi işlemek lazım ki satınça para etsin
|
[B]Bence daha kaliteli futbolcular alabilriz..[/B]
|
Afrikalılarda bizim Türkler gibi genç yaşta bir yerlere gelince şımarıyor, 30 yaşına kadar idare edip gidiyor. Jebrin Bucadan biraz sorunlu ayrıldı bildiğim kadarıyla, bank asyada ne yaptı ki süper lig takımları istesin, menajeri akıl vermiş kendince pazarlama yapıyor. Udinese , Hele inter isteyecek, istemeyi bırak acaba olurmu diye sorsalar koşa koşa gider.
Bize yaramaz, Takımda yeterince kısa adam var zaten.. |
[B]Sırasıyla Arsenal ve Atletico Madrid ile deneme antremanlarına çıkmış. Hatta Arsenal'in kendisiyle sözleşme imzalayacağı dedikoduları yayılmış. Sonra ne olduysa vazgeçilmiş. Kısa bir dönem Real Madrid'in ağına takılsa da transferi bitiren kulüp İngiliz Porsmouth olmuş.Jebrin'in şanssızlığı Porsmouth'un yaşadığı ekonomik kriz olmuş. Bonservis problemleri yaşanınca Hearts of Oak'a geri dönmüş.
Genç,çok yüksek potansiyele sahip ve bonservisi elinde bir oyuncu.Manager oyunlarında wonderkid diye tabir edilen oyunculardan.İnşallah bizimkiler ilgilenir ve biz alırız. :)[/B] |
Jebrin gelmeli ortasahamiza ilac olur hem genc hem yetenekli hemde hızlı
|
cihanın yerine iyi olur çok yetenekli bir oyuncu inş. gelir
|
Yabancı sınırı yokken Jebrin ve onun gibi genç oyuncular kazandırılır.
|
bu futbolcuyu izlemeden, sırf bank asyada oynuyor diye bize yetmez demek bence insafsızlık olur...ben geçen seneden beri bu futbolcuyu takip ediyorum...her şeyden önce çok genç...genç olması elbette tek başına yeterli değil...daha önemlisi oyunun iki yönünü de oynayabilen, son derece enerjik ve çabuk bir orta saha oyuncusu...hem defansa yardımcı olması, hem topa basıp hücumları organize etmesi, oyunu dikine oynaması ve gole de yakın bir isim olması artı yönleri...alınırsa faydalı olacağı görüşündeyim..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39. |