![]() |
Ve Sinan Bolat açıkladı !
Belçika'nın önde gelen futbol kulüplerinden Standard Liege takımın başarılı file bekçisi Sinan Bolat, takımıyla yolunu ayırma kararı aldı
Belçika medyasına yansıyan haberlere göre, Standard Liege takımın başarılı kalecisi Sinan Bolat sezon sonuna kadar kulübünde görev yapacak fakat yaz aylarında İngiliz, Almanya ya da İspanya'da bir takımda oynamak istiyor. Kulübüyle arası son zamanlarda açık olduğu bilinen Bolat yaptığı açıklamada, ''Standard'ın beni Genk takımından 150 bin Euro'ya mal ettiğini herkes biliyor. İnanıyorum ki sportif ve finansal olarak takımımı ziyadesiyle katma değer kattım. Buna rağmen takımımın bana sırt çevirmesinden üzüntü duyuyorum. Kontratım 2013 yılında sona eriyor. Fakat hiçbir zaman iptalden ya da uzatmadan söz edilmiyor. Geçen hafta bu yönde bir sinyal aldım fakat geç kalındığına inanıyorum.'' şeklinde konuştu. Acaba kalecilerden yana sıkıntılı olduğumuz şu dönemlerde neden olmasın??;) |
Cevap: Ve Sinan Bolat açıkladı !
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bize gelecegine inanmıssan basarirsin :D Hocam yapmayin boyle seyleri adamin isi gücü yokda bizemi gelecek[/FONT][/B]:rolleyes:
|
[B]İnanmak başarmanın yarısıdır[/B] :D [B]ben yarısını verdim gerisinide yönetim düşünsün[/B] :D:D
|
akıl var mantık var diycem ama olsa bu başlık açılmazdı......
|
açtığınız gibi kapatın şu konuyu :D dalgamı geçiosunuz
|
[QUOTE=ddolphiner;755986]Belçika'nın önde gelen futbol kulüplerinden Standard Liege takımın başarılı file bekçisi Sinan Bolat, takımıyla yolunu ayırma kararı aldı
Belçika medyasına yansıyan haberlere göre, Standard Liege takımın başarılı kalecisi Sinan Bolat sezon sonuna kadar kulübünde görev yapacak fakat yaz aylarında İngiliz, Almanya ya da İspanya'da bir takımda oynamak istiyor. Kulübüyle arası son zamanlarda açık olduğu bilinen Bolat yaptığı açıklamada, ''Standard'ın beni Genk takımından 150 bin Euro'ya mal ettiğini herkes biliyor. İnanıyorum ki sportif ve finansal olarak takımımı ziyadesiyle katma değer kattım. Buna rağmen takımımın bana sırt çevirmesinden üzüntü duyuyorum. Kontratım 2013 yılında sona eriyor. Fakat hiçbir zaman iptalden ya da uzatmadan söz edilmiyor. Geçen hafta bu yönde bir sinyal aldım fakat geç kalındığına inanıyorum.'' şeklinde konuştu. Acaba kalecilerden yana sıkıntılı olduğumuz şu dönemlerde neden olmasın??;)[/QUOTE] öncelikle konuyu actigin icin tesekkürler.... Sinan Bolat bence su an en iyi Türk Kaleci bu sitedeki HERKES Sinanin bizde oynamasini ister.... FAKAT Ingilitere, Almanya yada Ispanyada oyamak istedigini yazmisin ve biraz mantikli düsünürsek, Sinan'in bize gelmek istemeyecegini bizimde Sinan'in istedigi ücreti ödeyemecegimizi anlariz.... Sinan Bolat'a kariyerinde bol bol basarilar diliyorum......:) |
Gelmesini kim istemezki? Ama söylememe gerek yok zaten demişsiniz adaşımın Sivasa gelmesinin zorluğunu... Içimizden adaşım gibi yetenekler çıkaralım. Bu daha gerçekçi...§§§
|
sinan sivasımıza gelmek istese bile maalesef sivasım alamaz..
|
sinan imkansızda....bu yeni yiğidonun konu açmasıda imkansız değilmiydi adam konuyu açmış 17 mesajla nasıl oluyor? açabiliyoz mu yani?adamın her yaptığı imkansız helal sana dolphinner getirirsin sen bolatı:D:confused:
|
[QUOTE=ahhguzum;756038]sinan imkansızda....bu yeni yiğidonun konu açmasıda imkansız değilmiydi adam konuyu açmış 17 mesajla nasıl oluyor? açabiliyoz mu yani?adamın her yaptığı imkansız helal sana dolphinner getirirsin sen bolatı:D:confused:[/QUOTE]
Benim kıdem yeni yiğido yoksam ben dogdum dogalı yiğidoyum :D Bide bu iş sanırım üyelik tarihine göre :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29. |