![]() |
Futbolcuların ilkyarı karnesi-Maçmatik
Futbolcularımızdan hangileri ilk yarıda Kaç Maç Oynadı? Kaç Dakika Oyunda Kaldı? Kaç Sarı Kart, Kaç Kırmızı Kart Gördü? Kaç Gol Attı? Tüm maçların analizi aşağıda.
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=34033&token=138356[/IMG] Takımda en çok formayı tüm maçlarda 17 maçta forma giyen İstikrar Abidesi JAKUB NAVRATİL ve KAMİL GROSİCKİ. NAVRATİL daha fazla oyunda kalarak bir adım önde. Son maçta maçın henüz 19.dakikasın da sakatlanıp oyundan çıkmasaydı SÜPER LİGİN en İstikrarlı Futbolcusu olacaktı. [B][U]En çok gol atan oyuncularımız;[/U][/B] 5 Gol: Kamil GROSİCKİ, 4 Gol: Michael ENERAMO, 3 Gol: Milan RASMUSSEN, Pedriel SUAREZ, Milan CERNY [B][U]En hırçın futbolcularımız[/U][/B] 1 Kırmızı Kart: Milan BORJAN, Jacques FATY, Hayrettin YERLİKAYA, Mahmut BOZ 4 Sarı Kart: Kıvanç KARAKAŞ 3 Sarı Kart: Erman KILIÇ, Uğur KAVUK, Murat AKÇA, Michael ENERAMO Kaynak: Kendi çalışmalarım.. . |
Cevap: Futbolcuların ilkyarı karnesi-Maçmatik
Süper bir çalışma. Çok güzel bilgiler içeren çalışma eline sağlık İzmirliyigido. Teşekkürler.
|
takımımız birlik içinde çok çalışmış bu tablodan anlaşılan bu 11 de değişmeyen navratil kamil erman kadir gerisi alternatiflerine sıra vermiş bu çalışmada emeği gecen herkese teşekkürler
|
[B][I]Güzel bi çalışma olmuş abi eline emeğine sağlık.
Bu çalışmada birkaç futbolcu ön plana çıkmış olsada takım olarak ta iyiydik diyebilirim,Hakemler önümüzü kesmeye devam etmezlerse ikinci devre bu çıkışımız artarak devam eder diye düşünüyorum.. Gördüğümüz kartlara baktımda çoğu haybeden çıkan kartlar,Hele GS maçındaki çıkan kartı düşündükçe gülesim geliyor.[/I][/B] |
Keita ve Muhammet Ali hangi maçta oynadı ? Ben oynamadı gibi hatırlıyorum.
|
eline sağlık yiğido çok güzel olmus...
|
Mahmut bozun'da kirmizi karti yokmuydu?? Besiktas'a karsi
|
Güzel bir çalışma olmuş. Türk futbolcular içinde Erman en çok oynayan futbolcumuz, helal olsun.
|
Lig tv'de ilk yarıda futbol analizi sonuçlarını verdi.Takımların topla oynama sayılarında 489 ile sonuncuyuz.fb gs 650 civarlarında topla oynama oranı.
|
Oyunculara göre topla oynama sayılarında ilk 18 oyuncu içinde sivasdan kimse yok.selçuk inan 1343 felipe melo ve diğerleri.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:56. |