SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Transfer yapmamız şart (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33428)

Salim58 29.12.2011 15:14

Transfer yapmamız şart

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34061&token=22743][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34061&token=22743[/img][/url]

[B]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Bizim en az 3-4 tane transfer yapmamız şart. Eğer bu transferleri yaparsak iyi bir duruma geliriz, yapamazsak yine zorluklar yaşayabiliriz'' dedi.[/B]

Geçen hafta İstanbul'da dizinden ameliyat olan ve bu nedenle takımın Antalya Belek'te yaptığı kampa katılamayan Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında en az 3-4 oyuncu transfer etmeyi planladıklarını söyledi.

Bazı büyük kulüplerin aldığı bir oyuncuya ödenen rakamla, kendilerinin tüm takımı kurduğunu ifade eden Çalımbay, bütçelerine göre devre arasında transfer yapmayı düşündüklerini belirtti.

Bazen, kadrolarına katmayı düşündükleri oyuncuları yüksek maliyetleri nedeniyle transfer edemediklerini, bu durumda da oyuncuların başka takımlara transfer olabildiğini aktaran Çalımbay, bu nedenle transferde bütçelerine göre hareket etmek durumunda olduklarını söyledi.

Rakiplerin güçlü ve geniş kadrolara sahip olduğunu belirten Çalımbay, ''Bizim daha çok çalışıp, daha iyi duruma gelmemiz gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Dizinden ameliyat olduğunu hatırlatan Çalımbay, ''Ameliyat olduğum için kıpırdayamıyorum, o yüzden de telefonla ancak irtibat kurabiliyorum. Ben gerekli şeyleri yönetimimize söyledim, onlar da takip edecekler'' dedi.

[B]Beşiktaş'ın genç oyuncularından Burak Kaplan, Tanju Kayhan ve Atınç Nukan'ı kiralık olarak kadrolarına katmak istedikleri yönündeki haberlerle ilgili soru üzerine Çalımbay, bu oyuncuları Beşiktaş'tan istediklerini belirterek, ''Verirlerse 'alırız' dedik, onların da öyle bir düşünceleri yok. Olsaydı zaten şimdiye kadar olurdu'' diye konuştu.[/B]

[B]Çalımbay, yollarının ayrıldığı oyuncularla ilgili olarak da ''İsteyen kalır, isteyen gidebilir. Bizim kapımız herkese açık. Gitmek isteyen gidebilir. Biz kimseyi zorla tutmuyoruz. Ben ne Kerim'i gönderdim, ne de Cihan'ı gönderdim. Sadece Rasmussen'in mukavelesi bittiği için yollarımızı ayırdık'' dedi.[/B]

İkinci yarının çok zor geçeceğini belirten Çalımbay, bu zorlu süreçte tüm oyunculara ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Kadroda şans bulamayan Malili oyuncu Souleymane Keita ve bazı genç futbolcuların başka takımlara transfer olarak forma giymelerini istediğini ifade eden Çalımbay, ''Hiçbir yere gidemiyorlarsa, tabii ki kadroda tutacağız'' açıklamasını yaptı.

[B]Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar ise transfer çalışmalarının sürdüğünü, bazı oyuncularla görüştüklerini belirterek, ancak transferin zora girmemesi, diğer takımların devreye girmemesi için görüştükleri futbolcuların isimlerini açıklamak istemediklerini ifade etti.[/B]

Bu arada, Rasmussen Morten Nicalos, Cihan Yılmaz, Mahmut Boz ve Kerim Zengin ile yollarını ayıran Sivasspor'da, sakatlığı nedeniyle bu sezon forma giyemeyen Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo'nun ise şu anda takımda kaldığı, durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

AA

kangallıwert 29.12.2011 15:46

Cevap: Transfer yapmamız şart

[B][FONT="Comic Sans MS"]Transfer yapmamiz sart ama sırf transfer yaptik demek icin sakin oyuncu almayin..Taraftarin gözünü boyamayin artik..Gidip son dakkada işe yaramaz oyuncu alip parayi sokaga atacaginiza a2 den adam cıkarin oynasin daha iyi..Eger direk ilk 11'i zorlayacak adamlari almayi düsünmüyorsak transfere karsiyim...[/FONT][/B]

58 SiVaSıM 58 29.12.2011 15:54

ha sunu bileydin hocam defans ve orta saha lazım bize çabuk olun biraz

threestar58 29.12.2011 16:14

super lig,de kalici ve takimin gelecegi dusunuluyor,sa artik kaliteli transferler yapmak sart eger maddiyat,dan dolayi istenilen transferler yapilamiyor,sa ve alt yapidan,da yetenek,li bir oyuncu(lar) cikmiyor,sa ne diyelim artik.......

kaptann58 29.12.2011 16:17

ARKADAŞLAR ANKARAGÜCÜNDEN RAYNOF ESKİ TRABZONLU CALE BEŞİKTAŞTAN GENÇ atınç sivassporumuza hayırlı olsun kaynak sağlam yerden duyduk duymadık demeyin

Sivaslibey 29.12.2011 17:17

Murat Duruer Gençlerbirligine transfer olmus. Bu habere üzüldüm. Keske bize gelseydi. Neyse artik baska bahara.

fatihcan58 29.12.2011 17:44

beşiktaş atıncı ve holoskoyu kiraya vereceklermiş holosko savaşta çok iyi işler yapar

darkfanatic 29.12.2011 19:42

[QUOTE=fatihcan58;758613]beşiktaş atıncı ve holoskoyu kiraya vereceklermiş holosko savaşta çok iyi işler yapar[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaslar holoskonun yıllık ücreti 1.8m Euro bizim onu odeyecek gücümüz yokkkkk...[/FONT][/B]

eyuphulagu 29.12.2011 19:46

Holosko neyse de genç Atınç ı ne yapacağız..Biz elimizdeki Kaan,Burçağ,M.Ali Atam gibi gençleri oynatacak yer bulamıyoruz Atınç gelince en yapacağız;nerede oynatacağız acaba?Rıza Hoca eğer Atınç ın 1 yıl pişmesi için bize gelmesisi için bjk lı yönetyicilere söz verdiyse o başka...

eyuphulagu 29.12.2011 19:59

Sivasspor kimi alacak gerçekten merak etmeye başaldım;çünkü boşataki oyuncular kapnın elinde kalıyor..Ordu,Samsun,Karabük gibi takımlar piyasayı bir hayli yükseltmiş durumdalar..Transfer yapmasına yapalım da kimi alalım;Bence eğer gelecek oyuncular takıma direkt katkı yapacak ilk 11 der direkt oynayacak oyuncular olacaksa alınmalı yoksa sadece yedek kulübesi için oyuncu alınacaksa,Sandro tipi oyuncular olacaksa ben tarnsfer yapılmasına karşıyım...Hele elinde M. Ali ,Kaan gibi gençler dururken Atınç gibi oyuncuların kiralık alınmasına 2 kere karşıyım..Benim Rıza Hocaya bir teklifim var eğer sakatlığı falan yoksa,Mehmet Battal alınabilir..Rıza Hoca bu sorunlu oyuncuları Türk Futboluna kazandırmakla ünlü bir hoca..Örnek Batuhan,Örnek Burak Yılmaz,Örnek Engin..Bu oyuncuları dibe vurmuşken alıp hem takımına hem Türk futboluna kazandırmıştı Rıza Hoca...M. Battal da tam zirveye çıkacakken şanssız bir sakatlık geçirmiş bir oyuncu..Ayrıca eğer orta sahaya da transfer yapılması düşünülüyorsa Sezer Badur da düşünülebilir..Ayrıca Almanya dan Deniz Naki ,Deniz Yılmaz gibi vitrine çıkamamış genç oyuncularda tam bize göre...Benim hayalimde yaşayan 2 tane oyuncu var..En baştaki Eneramo ile Şmpiyonluklar yaşayan Afrika Aslanı 10 numara Ousemma DARRAGİ,2.si Muhsin Hoca zamanında isteyip de alamadığımız Vahşi G.Afrika Kaplanı TSABALALA..Bu oyuncular varken diğer transferler insana çok yavan geliyor...Rıza Hoca bize bu tür oyuncular alsın da hepimiz mest olalım....Yiğido herşeyi hakediyor...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:38.