![]() |
Burak ve Atınç Yolda
[IMG]http://sivasinsesi.com/images/genel/4wetrsjm129697321599851489.jpg[/IMG]
Çek stoper Jan Rajnoch transferinin ardından Beşiktaş'ın genç oyuncuları Burak ve Atınç'ı renklerine katmakta kararlı olan Sivasspor, bugün Beşiktaş yönetimi ile son bir görüşme yapacak. Beşiktaş'ta kadroya giremeyen Burak Kaplan ve Atınç Nukan ile yakından ilgilenen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bu oyuncuların transferi için siyah-beyazlı yönetimle son bir görüşme yapacak. Siyah-Beyazlılarda Teknik Direktör Carvalhal'in bu iki oyuncunun deneyim kazanmaları amacıyla kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı öğrenildi. [B]Sivasinsesi[/B] |
Cevap: Burak ve Atınç Yolda
[B][FONT="Comic Sans MS"]Jan Rajnoch geldigine gore [COLOR="Red"]Atinc[/COLOR]'a gerek kalmadi demektir..Ayrica yanlis hatirlamiyor isem gecenlerde Carvalhal [COLOR="Red"]Burak[/COLOR]'tan ikinci devre yararlancam demisti yani oda zor..Ama kim gelsin derlerse kesinlikle o isim Buraktir..[/FONT][/B]
|
atınç değilde burak kaplan gelirse çok iyi olur diye düşünüyorum..:rolleyes:
|
Atınçın alınmasına gerek yok zaten rajnoch,navratil,murat var faty 2 ay olmuyacak altı üstü rada ve diallo da daha gitmedi.burak bizde şans bulur ve iş yapar diye düşünüyorum grosicki cerny erman üçlüsünde o maçta formsuz olanı çıkarıp onun yerine oynayabilir ilk 11 bile zorlayacağını düşünüyorum inşallah gelir iyi bir alternatif olur.birde forvet aldıkmı tamam yalnız keşke iyi bir Türk forvet bulsak çünki yabancı kontejyanı doldu taştı ama Türk futbolcularada çok uçuk ücretler istiyo...
|
imza atmadan inanmammmm hayatta inanmam:P
|
Bjk Arjantinli Aimar ile anlaşmak üzere olduğuna dair bugün basında haberler çıktı..Başaknları bu transfer için bizzat devredeymiş..32 yaşında orta sahada oynayan bir oyuncu aldıkalrına göre artık Burak a ihtiyaçları kalmadı;zira Carval Aimar gelirse Burak ı bırakın ilk 11 e 18 bile almaz...Burak Aimar transferi kesin olursa sivasspora %100 verilir..Umarım sezon sonuna kadar kiralık verilmez;Burak bjk ile 4+1 yıllık anlaşmış..Biz de 2.5 yada 3.5 yıllığına bu oyuncuyu kiralayabiliriz..Yok bonservisi ile verilirse tabi ki daha iyi olur..Burak Sivas 4 Eylül Stadının atmosferini Ümşt milli takım ile Sivas'ta oynadığı maçta görmüştü..Umarım gelecekse Sivas'a uzun süreliğine mümkündse bonservisi ile ;mümkün olmazsa 2.5 yıllık en az kiralanarak bize katkı yapabilir..Burak benim Ümit milli takımda çok beğenerek izlediğim bir oyuncu..Gelirse bize çok katkı yapabilir..
|
ya bu ne ya hicmi kendini avrupada azda olsa ismini duyurmus bir futbolcu transfer etmeyecek bu sivasspor nerde amele takima alinmayan furbolcu var onu aliyorlar yok bence gidin 4 5 lig den futbolcu alin daha iydir :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
yav biz beşiktaş futbol okulumuyuz. onun bunu 20 yaşındaki a2 sinde ki oyuncularını KİRALIYOZ. hocam ne yani klüpte hiç mi para yok. biz niye adam gibi bir forvet alamıyoruz. bizden başka bütün klüpler zengin yav heralde.....:mad:
|
[QUOTE=cenk5821;758903]atınç değilde burak kaplan gelirse çok iyi olur diye düşünüyorum..:rolleyes:[/QUOTE]
HE ÇOK İYİ OLUR YA ŞAŞIYORUM SİZE YA SANKİ ŞU AN BJK SİVASSPORDAN ÇOK ÜSTÜN TAKIMDA ORDA KADROYA GİREMEYEN ACEMİ ÇAYLAKLAR SİVASPORU KURTARACAK HEMİ ONLAR BURDA KADROYA GİREMEZ SANKİ SİVASSPOR SÜPERLİG TAKIMI DEGİLDE 3.LİG TAKIMI GİBİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.ÖYLE BASİT DEGİL BU OYUNCULAR SİVASSPORDA BIRAK İLK 11 İLK 18 GİREMEZ SÖYLERMİSİN BANA KİMİ KESECEK BİZE TECRÜBELİ ADAM LAZIM ACEMİYLE İŞİMZ YOK GENÇ ALACAKSAM NİYE BJK YETİŞTİRİYİM KENDİ PAFIMDAN ALIR OYNATIRIM.İHTİYACIMIZ YOK ÖYLE OYUNCULARA SONRA BİZİM TAKIMIN TRANSFERE İHTİYACI YOK SADECE KALECİMİZ KÖTÜ BUYÜZDEN ÇOK GOL YİYYOZ KORCAN DİYORLAR SANKİ KORCAN ÇOK İYİ SONRA ZATEN LİSANS VERMİYOR FEDERASYON DAHA İYİ OLACAK KALECİN HA BORCAN HA KORCAN İKİSİDE HİKAYE |
Kiralık genç adamların bizde ne işi var? Haa, tamamen alıyorsak alalım, geleceğe yatırım yapalım. Yoksa ACEMİ ÇAYLAKLARA iş öğretecek VAKİT YOK !.. Şike davasında SUÇUMUZ OLMADIĞI HALDE bizde PUAN SİLME cezası ile karşı karşıyayız. Silindiği anda ligin dibine demir atacağız.
Biz bundan sonraki tüm maçlarda puan almamız gerek. Bunu da ancak tecrübeli ve golcü oyuncularla yapabiliriz. Takıma direkt girebilecek, takıma oyun tarzı ve gol adına katkı sağlayacak TECRÜBELİ AYAKLARA İHTİYACIMIZ VAR !.. El alemin gençleri tecrübe kazansın diye getiripte sonrada lig bitince gönderme politikasını tasvip etmiyorum. GOLCÜ OYUNCU şart hocam, Golcü !... . |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:45. |