![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/Mac/1.karasivas.jpg[/IMG]
Kendi sahamızda Karabükspor'u 3 - 0 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
futbolcularımız bugün çok müthiştiler, 3 puan almak çok güzel bir duygu. BİRTANEMSİN SİVASSPOR.
|
[B]Bugun Güzel Oynadık Ama Allahtan Karabük Beceriksizdi Yoksa Savunmamızda Yine Basit Açıklar verdik.Birde Atilla Büyük Hatalar Yaptı Ama Şükür Gol Olmadı.Eksikliklerimizi giderirsek yenemeceğimiz takım yok[/B]
|
bence de 3-0 gibi net bir skordan sonra herkesin uzerine duseni yaptigini dusunuyorum, onumuzdaki maclarda daha da ust siralara tirmanacagimizdan eminim, ozlenen sampiyon sivasspor geliyor....
|
güzel oyunla iyi bir skor elde ettik , ayrica 29 gol attik ve 29 gol yedik yani 0 averaj :) Devami gelir insallah
|
Maçta göze çarpanlar : Takım Belliki İyi Hazırlanmış Topuk PaslarınaÇalıştıkları ÇokBelli
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maçı 3-0 Yaptıktan Sonra Cihan Özkara'yı Eneramo'nun Yerine Alabilirdi Maçın en iyisi kimdi : Milan Cerny Maçın en kötüsü kimdi : YokTakım Çok İyiydi Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok Kötü Sanki Bize Düşman Gibiler Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Hoca Oyunu İyi Okuyor İnşallah Böyle Gider Başarılar Sivasspor Başarılarının Devamını Bekliyorum :) |
çok güzel bir maçtı, 3 puan almak çok güzel bir duygu. hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz.
|
3 puanı 3 golle almak güzel...teşekkürler yigidolar...
|
hafta içi puan durumunda yerimizi pekiştirdik 5te 5 devam ediyoruz
En çok gol atan takım olduk En çok gol yiyen 3. Takım olduk 300. Golü emeramo attı Aylar sonra averajı eksiden kurtardık Kısaca her şeyiyle olumlu bir maç çıkardık |
[B]Maın adamı Cerny ve Enaramoydu ve hak ederek alınan bır 3 puandı.yavaş yavaş üst sıralara tırmanıyorz inşallah bozulmaz seri.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:20. |