SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   birinci ligde hangi yabanci futbolcu sivasspora yakisir (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=335)

58SERDAR58 21.02.2005 18:11

bir anelka alex ribery olmasada sivasspora bir yetenekli yabanci futbolcu lazim ola bilir.orta sahaya ucuz ama kaliteli bir yabanci lazim bence ama hocamiza ve yönetimize güveniyorum sivasspor birinci ligdede güzel futbol ve galibet serisine devam edecektir bunu sivas halki ve sivasspor taraftari arzu eder

sivaslim58 21.02.2005 18:41

daha çıkmadık.çıkalım ondan sonra .bunları yazmak için 15 puan almak gerek.

ElbeyLi58 21.02.2005 18:51

Pavel Nedved , Zinedine Zidane, Michael Ballack, Fernando Morientes,
Inzaghi. Christian Vieri, Luís Figo, Patrick Kluivert . Totti ,

[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color]

türkçerap_yakup 21.02.2005 19:15

valla kardeş bi araştırmak gerek..hiç yabancı oyuncu aklıma gelmio şuan...

3YILDIZ 22.02.2005 14:15

benim hayalimdeki süperligdeki sivasspor kesinlikle türk futbolcularina
yer vermeli (yabancilara karsi bir antipati söz konusu degil)

ic anadolunun trabzonsporu olmamiz lazim
hem türkiyeyi genc yetenekler yetisdirceksin hemde üst siralara oynicaksin ve 3 büyüklerin korkulu rüyas olacaksin

sonrada yavas yavas avrupa sahnesini cikacaksin :lol:
3-4sene sonra süperligde kaldikdan sonra hedef bu olmali bence...

onur58 22.02.2005 14:49

[quote=elbeyli58]Pavel Nedved , Zinedine Zidane, Michael Ballack, Fernando Morientes,
Inzaghi. Christian Vieri, Luís Figo, Patrick Kluivert . Totti [/quote]

elbeyli58 arkadaşım lütfen biraz ufaktan uçalım işi abartmayalım diye düşünüyorum.

kerem 22.02.2005 15:41

Kayseispordan Johnsan.Ama Fikret ünsalmıydı başkasımıydı tam hatırlamıyorum ama bir programda ''Süper lige çıkarsak Brezilyalı almayı düşünmüyoruz çünki Brezilyalı futbolcular Türkiye'ye alışamaz.Afrikalı almayı düşünüyoruz demişti.Artık kaliteli bir Afrikalı kaleci,forvet,savunma,ortasaha,santrafor getirirler.

ElbeyLi58 22.02.2005 15:54

[quote=onur58][quote=elbeyli58]Pavel Nedved , Zinedine Zidane, Michael Ballack, Fernando Morientes,
Inzaghi. Christian Vieri, Luís Figo, Patrick Kluivert . Totti [/quote]

elbeyli58 arkadaşım lütfen biraz ufaktan uçalım işi abartmayalım diye düşünüyorum.[/quote]

gardas haklisinda bizimkisi hayel bende bizim hayel kordum......
ama iy olurdu demi insallah olur birgün

[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color]

BROTHERS58 23.02.2005 13:17

ALLAH'IN İZNİYLE BİR AKSİLİK OLMAZSA SENEYE SÜPERLİG DEYİZ.SİVASSPOR YÖNETİMİ ÖNCELİKLE İSMAİL HOCAYLA YENİDEN ANLASIP ONUN VE YÖNETİMİN OLUSTURACAGI BÜLENT UYGUN BASKANLIGINDA TRANSFER KOMİTESİNİN YURT DISINDAN SİVASA VE TÜRKİYEYE ALISACAK OYUNCALARA BİRAN ÖNCE BAKMALILAR.İSİM YAPMIS VEYA PAHALI OYUNCU YERİNE TAKIMA FAYDASI OLAN OYUNCULAR OLABİLİR.
BENİM DİLEGİM TÜRKİYEDE OYNAMIS VE BİZİ BİLEN OYUNCULAR OLSA DAHA KOLAY ANLASIR VE FAYDASI OLUR.AMA KESİNLİKLE TÜRKİYEDE ARTIK 10 TAKIMDA OYNAMIS AYIPTIR SÖYLEMESİ KAŞAR TOPÇU OLMASIN.ÜLKE OLARAK ÇEK ,HIRVAT RUSYA GİBİ ÜLKELER OLMALI.

puar 23.02.2005 13:29

[quote=elbeyli58]Pavel Nedved , Zinedine Zidane, Michael Ballack, Fernando Morientes,
Inzaghi. Christian Vieri, Luís Figo, Patrick Kluivert . Totti ,

[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote]

GARDAS PARA VAR GALİBA :D

nobre ve alex :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:06.