![]() |
Çıkışı Devam Ettirmek İstiyoruz
[IMG]http://www.sivasspor.com//images/stories/diger/sivasspor_com-1.jpg[/IMG]
Orhan Kaynak, Eskişehirspor ile deplasmandan 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, takımın yakaladığı ivmeyi sürdürmek istediklerini belirtti. Sivasspor Yardımcı Antrenörü Orhan Kaynak, Eskişehirspor ile deplasmandan 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından 90 dakikayı değerlendirdi. Orhan Hoca, Sivasspor'un maçın genelinde oyun disiplinini hiç bozmadığını ifade ederek, Sivasspor'un maçta 10 kişi kaldıktan sonra oyunu riske ettiğini bildirdi. Karşılaşmanın son 10-15 dakikasında Sivasspor'un üçlü forvete döndüğünü anlatan Kaynak, ''İstediğimiz puanı aldık. Sivasspor'un çıkışını devam ettirmek istiyoruz. Bunu sürdürdüğümüz için mutluyuz. Eskişehirspor'a başarılar diliyorum'' dedi. Sivassporlu futbolcular Pedriel ve Racnoch da Eskişehirspor'dan 1 puan almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. |
Cevap: Çıkışını Devam Ettirmek İstiyoruz
işte takım ruhu işte yiğidoluk budur arkadaş 10 kişi olduğu halde puan almasını biliyor helal olsun!!!!!
:) |
Cevap: Çıkışı Devam Ettirmek İstiyoruz
Abi Bu Hakemler Ne İstiyor Bizden Ya
Ağzımızı Açsak Kart Yiyoruzz Adalet Allah Rızası İçin Adalet !!... |
[QUOTE=Recepoğlu058;760611]Abi Bu Hakemler Ne İstiyor Bizden Ya
Ağzımızı Açsak Kart Yiyoruzz Adalet Allah Rızası İçin Adalet !!...[/QUOTE] aynen istemiyorlar bizleri |
Iste mucadele bu..
10 kisiyle kalsanda hakeme karsi oynasanda.. sari kartlar gorsende.. 1-0 yenik dussendee..saldir yigidom hep saldir.. |
yiğido ruhu geri döndü gurur duyuyorum sivassporumla uzun bir aradan sonra bizimle kimse başa çıkamaz
|
Benim anlamadigim tek sey su, Farkinda iseniz ilk 3-4 faul es-es ten geldi vede bence agir faullerdi ama uyari ile gecistirdi hakem dedikleri sahsiyetsiz. Ama Sivas'im ilk faulunde kadire cekti karti. Kabul ediyorum sari kartti ama ilerleyen dakikalarda es-esli lere gosterilen sabir bize gosterilmedi......
|
Sivasspor hakikaten son haftalarda kusursuz oynuyor ve umulmadık neticelerei hakkıyla alıyor.. Futbolcuları ve Rıza hocayı kutluyorum...Başarıların devamını diliyorum
|
[B][I]Rajnoh'a helal olsun. Tekmeye kafa uzatan nadir oyunculardan. Maçı izlerken onu daha dikkatli izledim. İyi bir transfer yaptık.
Parasızlığın gözü kör olsun. Bu tür yapacağımız bir kaç transferle play-off oynamak işten bile değil bu ligde.[/I][/B] |
[B] mactan sonra rıza hoca acıklama yapmadı herhalde??[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:02. |